Profesor de la Harvard condamnat pentru legăturile cu universitățile din China și Wuhan

Fostul șef al departamentului de chimie al Universității Harvard a fost condamnat pentru că a mințit autoritățile cu privire la legăturile sale cu China și Institutul de Tehnologie din Wuhan.

Profesorul Charles Lieber, în vârstă de 62 de ani, a fost găsit vinovat, marți, de declarații false către autorități, pentru că nu a dezvăluit un cont bancar chinez și evaziune fiscală în legătură cu rolul său secundar de om de știință strategic la Institutul de Tehnologie din Wuhan din China.

Lieber a ajutat, de asemenea, “Planul Mii de Talente al Chinei”, care recrutează experți străini, în timp ce lucra pentru Universitatea Harvard – una dintre cele mai prestigioase universități din SUA.

Deși munca sa din China nu a fost o crimă, decizia lui Lieber de a reține informații despre implicarea sa a încălcat mai multe legi.

Lieber a recunoscut că „nu a fost complet transparent cu anchetatorii de la Departamentul Apărării”. Cu toate acestea, avocatul său, Marc Mukasey, a numit condamnarea „un joc de înțelepciune” care se baza pe dovezi libere.

Profesorul a fost arestat în ianuarie 2020 în temeiul „Inițiativei Chinei” a fostului președinte Donald Trump, care a fost lansată de Departamentul de Justiție pentru a identifica „amenințările la adresa securității naționale chineze” și a-i urmări pe „cei implicați în furturi de secrete comerciale, hacking și spionaj economic”.

Deoarece Lieber a primit finanțare de milioane de dolari de la organisme guvernamentale americane, cum ar fi National Institutes of Health (NIH) și Departamentul de Apărare (DoD), profesorul era obligat prin lege să dezvăluie orice „conflicte de interese financiare străine semnificative, inclusiv financiare. sprijin din partea guvernelor străine sau a entităților străine.”

Grupul de cercetare al lui Lieber de la Harvard a primit finanțare de peste 15 milioane de dolari de la National Institutes of Health și Departamentul de Apărare, care necesită dezvăluirea conflictelor de interese financiare străine. Juriul a constatat că Lieber a mințit cu privire la afilierea sa la Universitatea de Tehnologie din Wuhan din China și un contract pe care îl avea cu un plan de recrutare de talente chineze pentru a atrage oameni de știință de nivel înalt în țară.
El a fost plătit cu 50.000 de dolari pe lună de către universitatea chineză și i-au primit 1,5 milioane de dolari pentru a înființa un laborator de cercetare în nanoștiință la WUT, a spus Departamentul de Justiție într-un comunicat de presă.

„Dr. Lieber este un om de știință de geniu, care este specializat în tehnologia nanofirelor exotice și în modul în care aceasta interacționează cu neurologia și biologia umană”, raportează Mike Adams despre expertiza lui Lieber.

„Unele dintre titlurile și numerele sale reale de brevet:

9.029.836 Sinteză controlată a structurii grafenului integrat monolit
10.369.255 Schele cuprinzând componente nanoelectronice pentru celule, țesuturi și alte aplicații
9.595.685 Fire la scară nanometrică, dispozitive FET cu fire la scară nanometrică și dispozitive hibride nanotuburi electronice pentru detecție și alte aplicații
9.457.128 Schele cuprinzând componente nanoelectronice pentru celule, țesuturi și alte aplicații
9.252.214 Aparat, metodă și produs program de calculator care asigură adresarea radială a nanofirelor”

Brevetul „Apparatus” este deosebit de îngrijorător, deoarece implică un tip de tehnologie care poate fi introdusă în liniște în vaccinuri și folosită pentru a transforma oamenii în roboți transumani.

Odată injectate, se spune că rețelele nano-mesh formate din firele la scară nanometrică dintr-un alt brevet Lieber au potențialul de a se auto-asambla în sisteme informatice minuscule care sunt capabile să controleze neurologia umană.

După cum spune Health Ranger, o astfel de tehnologie ar permite cuiva ca Mark Zuckerberg, să zicem, să-și proiecteze noul univers „Meta” în creierul oamenilor fără a fi nevoie de ochelari de protecție – iar persoana respectivă nu ar ști neapărat că este controlată cu o realitate artificială.

„Este un scenariu cu matrice completă, în care aceste nanofire/sisteme computaționale încorporate ar putea în cele din urmă să-ți citească propriile gânduri private (dialogul interior) și să supravegheze cel mai privat lucru pe care îl ai – mintea ta”, scrie Health Ranger.

„Această tehnologie reprezintă transumanismul și „borgificarea” umanității. Este jocul final al sclaviei totale și al controlului minții la nivel neurologic. Acesta poate fi introdus în corpul dumneavoastră folosind ace hipodermice care sunt etichetate în mod fals „vaccinuri.” (Aceasta nu înseamnă că toate injecțiile de vaccin sunt sarcini utile cu nanofir, doar că sarcinile utile cu nanofire pot fi inserate în astfel de ace datorită dimensiunii lor la scară nanometrică.) ”

Tehnologia wireless 5G joacă un rol și în toate acestea, deoarece semnalele 5G sunt capabile să activeze aceste sisteme informatice interne care au fost potențial injectate în corpurile oamenilor.

Totul sună foarte futurist și SF, dar totul este acolo în brevetele Lieber, care spun o poveste mult mai mare decât cea pe care o spune mass-media controlată de corporații, care se concentrează în principal pe eșecul Lieber de a plăti taxele, în esență.

S-ar putea foarte bine ca această tehnologie să nu fi fost încă pe deplin „instalată” și că așa-numitele „boosters” să livreze piesele finale ale acesteia. Sau poate noul „vaccin” Spike Ferritin Nanoparticle (SpFN), care a fost dezvoltat de cercetătorii de la Institutul de Cercetare al Armatei Walter Reed (WRAIR) ca tip de injecție „universală” pentru covid.

Aceste injecții conțin nanoparticule sintetice care invadează celulele corpului și oferă o sarcină utilă. Armata SUA descrie acest nou vaccin cu nanoparticule SpFN ca fiind bazat pe o platformă de feritină care face parte dintr-o „strategie „pan-SARS” de viitor”, dar adevărul despre acesta ar putea fi de fapt mult mai sinistru.

Articol original. Harvard professor convicted over China & Wuhan university ties — RT USA News