Lucrarea științifică The Lancet DISTRUGE narațiunea falsă a vaccinurilor covid, dezvăluie că vaccinații PERPETUEAZĂ pandemia

De la începutul plandemiei, lumii i s-a spus că „vaccinarea” cu o injecție Operation Warp Speed ​​ar „vindeca” coronavirusul Wuhan (Covid-19). Au trecut, însă, aproape doi ani, iar exact opusul se dovedește a fi adevărat.

O nouă scrisoare a cercetătorului Günter Kampf, care a fost publicată în The Lancet, scoate la iveală unele găuri majore în narațiunea principală a injectării, una dintre cele mai mari fiind că vaccinurile împotriva gripei Fauci nu opresc răspândirea, așa cum se susține.

De fapt, se pare că există o răspândire mai mare a bolii și a decesului în rândul celor care au făcut vaccinurile în conformitate cu ghidurile guvernamentale, comparativ cu cei care și-au lăsat sistemul imunitar singur pentru a lupta împotriva bolilor în mod natural.

Potrivit Kampf, relevanța epidemiologică a celor vaccinați complet „este în creștere”, pe baza celor mai recente date. În cel mai bun caz, injecțiile nu oferă nicio protecție. În cel mai rău caz, îi fac pe cei care le iau mai predispuși la un rezultat negativ asupra sănătății.

„În Marea Britanie, s-a descris că ratele de atac secundar în rândul persoanelor de contact din gospodărie expuși la cazuri index complet vaccinate a fost similară cu persoanele de contact din gospodărie expuși la cazuri index nevaccinate (25% pentru vaccinați față de 23% pentru nevaccinați)”, scrie Kampf.

„[Doisprezece] din 31 de infecții la contacte casnice complet vaccinate (39%) au apărut din cazurile index legate epidemiologic complet vaccinate. Încărcătura virală maximă nu a diferit în funcție de statutul de vaccinare sau de tipul de variantă.”

În Germania, adaugă el, rata covidului simptomatic în rândul celor vaccinați este în creștere. În iulie, a fost de aproximativ 16,9% în rândul pacienților cu vârsta de 60 de ani și peste. Începând cu 27 octombrie, această cifră a crescut vertiginos la 58,9%, „oferind dovezi clare ale relevanței tot mai mari a celor complet vaccinați ca posibilă sursă de transmitere”.

CDC: Cele mai multe state foarte vaccinate sunt și cele mai bolnave


Un fenomen similar are loc și în Regatul Unit. Cazurile simptomatice de covid printre cei complet vaccinați sunt în creștere, așa cum sunt în Israel și în alte părți, unde vaccinurile împotriva gripei Fauci sunt administrate pe scară largă.

Centrele pentru Controlul și Prevenirea Bolilor din SUA (CDC) au anunțat recent că patru dintre primele cinci state cu cel mai mare procent de populație complet vaccinată (84,3-99,9 la sută) sunt statele cu transmitere „înaltă”.

Toate acestea ar sugera că a fi lovit înseamnă probabil să vă îmbolnăviți sau să răspândiți boala altora. Și totuși, povestea oficială este că cei complet vaccinați nici măcar nu trebuie să fie considerați ca o potențială sursă de transmitere.

„Se pare că este o neglijență gravă să ignorăm populația vaccinată ca o sursă posibilă și relevantă de transmitere atunci când se decide cu privire la măsurile de control al sănătății publice”, spune Kampf.

A continua să numiți situația actuală o „pandemie a celor nevaccinați” este pur și simplu fals, avertizează Kampf. În realitate, aceasta este o pandemie a celor vaccinați, deoarece plandemia s-ar fi încheiat deja dacă toată lumea ar fi ales să rămână nevaccinată.

„Nu mă aplec pentru bătăușii care încearcă să mă „stigmatizeze””, a scris un cititor al Natural News despre această caracterizare greșită nedreaptă a celor nevaccinați. „Și a fi stigmatizat într-o societate bolnavă este o insignă de onoare, în timp ce a fi bine adaptat este opusul.”

„Cei „vaccinati” sunt cei de evitat”, a scris altul. „Ei sunt bolnavi. Ei sunt cei care răspândesc bolile. Au un sistem imunitar compromis. Au o încărcătură virală de 251 ori mai mare în căile nazale și în gât. Nu vă mai înghesuiți și treceți la atac.”

Acest scriitor ar mai adăuga că, da, este timpul ca cei nevaccinați să stea cu îndrăzneală și fără rușine și să se echipeze cu acest tip de cunoștințe pentru a contracara falsitățile constante care vin din mass-media și de la guvern.

TheLancet.com

NaturalNews.com