Legislativul din Florida votează pentru a bloca mandatele vaccinului Biden în sesiune specială

Casa și Senatul din Florida au adoptat miercuri un pachet de proiecte de lege care va împiedica muncitorii din sectorul privat să fie obligați să se vaccineze împotriva COVID-19 dacă prezintă motive medicale sau religioase sau ar putea demonstra imunitate naturală la virus. Persoanele fizice pot, de asemenea, să renunțe la orice cerințe privind vaccinurile dacă sunt de acord cu testarea COVID regulată și poartă echipament personal de protecție.

Alte măsuri notabile din pachet împiedică agențiile guvernamentale să impună vaccinuri și consolidează legea „Parents Bill of Rights” a statului, care interzice măștile elevilor și cerințele de vaccinare în școlile publice. O măsură include pași pentru retragerea OSHA și crearea unei noi agenții de siguranță la locul de muncă, exclusiv în Florida. O altă măsură îi protejează pe angajații care se plâng de politicile de vaccinare ale unei companii, a raportat Herald-Tribune.

„Avem încredere în locuitorii din Florida pentru a lua cea mai bună decizie pentru ei înșiși și pentru copiii lor, mai mult decât avem încredere în guvernul federal”, a spus reprezentantul de stat Joe Harding (R-Williston), chiar înainte ca Camera să voteze 78-39 în favoarea pachetului. . Un singur democrat – reprezentantul James Bush (D-Miami) – a votat pentru plan, a raportat Fox 13.

La câteva ore după votul Camerei, Senatul Floridei a aprobat măsura 24-14 în conformitate cu liniile de partid.

Voturile au avut loc în a treia zi a unei sesiuni legislative speciale convocate de guvernatorul Ron DeSantis pentru a contracara mandatul OSHA al lui Biden și cerințele pentru ca antreprenorii federali și lucrătorii din domeniul sănătății să fie vaccinați.

Dar Democrații susțin că sesiunea a fost motivată de ambițiile prezidențiale ale lui DeSantis, a raportat Fox 13.

„Circul și-a pliat corturile și se întoarce acasă”, a spus Evan Jenne (D-Dania Beach), co-liderul minorității casei. „Sesiunea specială pentru promovarea unei campanii prezidențiale s-a încheiat. Dar daunele aduse sănătății publice vor dura o generație și vor duce la morți și suferințe nespuse.”

Cinismul lui Jenne ignoră faptul că DeSantis și republicanii din Florida au fost în fruntea celor care au acuzat de mult hotărârile lui Biden. Florida este unul dintre cele peste două duzini de state care au depus contestații în instanța federală la regula OSHA, care vizează aproximativ 80 de milioane de lucrători din sectorul privat.

Reprezentantul de stat Cord Byrd (R-Neptune Beach) a contracarat afirmațiile democraților, afirmând că voturile au fost despre libertatea medicală.

„Astăzi am făcut ceva pentru a proteja drepturile oamenilor”, a spus Byrd. „Suntem un legislativ și un guvernator care credem în drepturile individuale, inclusiv în libertate. Nu este o șaradă. Nu este o cascadorie.”

Regula OSHA este în prezent suspendată după o decizie a Curții de Apel din Circuitul al Cincilea al SUA, a anunțat agenția miercuri.

„În timp ce OSHA rămâne încrezătoare în autoritatea sa de a proteja lucrătorii în situații de urgență, OSHA a suspendat activitățile legate de implementarea și aplicarea (regulei) în așteptarea evoluțiilor viitoare în litigii”, a spus site-ul agenției miercuri.

Încrederea OSHA poate fi exagerată. La doar o zi după ce agenția și-a emis standardul temporar de urgență, ordonând companiilor cu mai mult de 100 de angajați să se vaccineze sau să se supună testelor săptămânale, al cincilea circuit l-a închis, invocând „motive pentru a crede că există probleme statutare și constituționale grave cu mandatul. ” Instanța și-a reafirmat ordinul de suspendare împotriva OSHA din nou pe 12 noiembrie.

Judecătorul Kurt Englehardt a observat în decizia sa că istoria de 50 de ani a OSHA a creat doar 10 ETS, dintre care șase au fost contestate în instanță și doar unul a supraviețuit.

Judecătorul Englehardt a pus sub semnul întrebării nu numai constituționalitatea mandatului, dar a pus sub semnul întrebării constituționalitatea însăși existenței OSHA. El a remarcat că OSHA nu a avut niciodată intenția de a „autoriza o administrație a siguranței la locul de muncă din adâncurile birocrației federale să facă declarații cuprinzătoare cu privire la problemele de sănătate publică care afectează fiecare membru al societății în cel mai profund mod”.

Se presupune pe scară largă că soarta regulii OSHA va fi probabil decisă de Curtea Supremă a SUA.

Între timp, republicanii din Florida susțin că voturile de miercuri îi vor proteja pe locuitori să-și piardă locurile de muncă din cauza mandatelor lui Biden.

„Este pur și simplu uimitor în majoritatea zilelor să te gândești că este o poziție acceptabilă să consideri că o altă persoană ar putea lua decizia de asistență medicală dacă să fie sau nu vaccinată, că un angajator ar putea lua o decizie de îngrijire a sănătății pentru angajatul lor”, a spus Erin Grall, co-sponsorul proiectului de lege al Casei (R-Vero Beach).

Și în timp ce democrații din Florida, cum ar fi reprezentantul de stat Kelly Skidmore (D-Boca Raton) susțin că mișcarea republicanilor arată doar de acord cu „o minoritate puternică că vaccinurile sunt rele”, afirmă președintele Camerei republicane Chris Sprowls (R-Palm Harbor), „Puteți fi pentru un vaccin și pentru oportunitatea ca oamenii să primească un vaccin și tot nu susțineți o vaccinare masivă forțată de guvern.”

Mai mult, afirmațiile lui Skidmore dovedesc încă o dată că democrații înțeleg puțin despre ceea ce au intenționat Părinții Fondatori pentru Statele Unite ale Americii. Crearea unei republici constituționale mai degrabă decât a unei democrații a fost intenționată să protejeze minoritatea de conducerea majorității. Chiar dacă o singură persoană din toate Statele Unite s-a opus mandatului de vaccinare, legea ar trebui să protejeze acel individ de a fi forțat să facă ceva împotriva voinței sale de către majoritate.

Acest lucru este deosebit de important atunci când vine vorba de libertatea medicală. Istoricul medical din Statele Unite este afectat de medicamente, alimente și dispozitive periculoase inițial considerate „sigure” de Food and Drug Administration, care s-au dovedit ulterior a fi destul de dăunătoare, chiar mortale.

Din păcate, vaccinurile COVID nu sunt scutite de asta. O examinare rapidă a Sistemului de raportare a evenimentelor adverse la vaccin demonstrează acest lucru. Și pentru că VAERS se bazează pe auto-raportare, ar trebui să se presupune că toate aceste cifre sunt în realitate mai mari decât cele raportate.

Pachetul din Florida așteaptă acum semnătura guvernatorului DeSantis înainte de a deveni oficial.

Articol original: Florida Legislature Votes to Block Biden Vaccine Mandates in Special Session – The New American