Restructurari în Primaria Drobeta Turnu Severin

Daca acum doi ani, in aceasta perioada, se stabilea programul zilelor orasului, manifestarilor culturale, spectacole, festivaluri, etc. acele evenimente ce pastrau vie viata culturala a orasului, odata cu pandemia, acestea au disparut aproape in totalitate.

Conform declaratiilor Primariului Marius Vasile Screciu aparute pe un post local de televiziune, Directia de Patrimoniu Istoric si Turism Cultural, cea care organiza si administra Cetatea Medievala, si care acum nu-si mai justifica activitatea, va fi desfiintata, in special posturile de conducere si executie, restul angajatilor trecand in subordinea Palatului Culturii Teodor Costescu.

Reorganizare urmeaza si in Politia locala, pe care primarul orasului si-o doreste mai apropiata de nevoile reale ale cetateanului, multi dintre angajati urmand sa desfasoare activitati in strada si mai putin la birou.

In conditiile scaderii veniturilor Primariei, edilul sef cauta solutii pentru un management cat mai corect, astfel incat sa se incadreze in buget si să nu depășeasca cheltuielie.

Primaria Drobeta Turnu Severin