Irlanda ultra-vaxinată impune restricții de acces, lockdown-uri, în timp ce încă face și mai mult pentru a obține vaxinări(sic)

Există o nouă restricție de deplasare la miezul nopții în Irlanda din cauza unei creșteri puternice a cazurilor de Covid-19. Acest lucru se întâmplă chiar dacă guvernul țării se laudă că 93% din populația adultă este „complet vaccinată”.

Dar aici devine ciudat. Ei susțin că din 600 de spitalizați pentru Covid, aproximativ „jumătate” dintre ei sunt „nevaccinați”. Acest lucru nu se potrivește cu rapoartele reale, unde spitalele raportează că marea majoritate a spitalizaților sunt complet vaccinați. De fapt, un raport de știri locale care a fost șters rapid de pe online a susținut că din patru spitale contactate, niciunul dintre ele nu a confirmat narațiunea „aproximativ jumătate” vehiculată de guvern.

Agenda de a vaccina fiecare bărbat, femeie și copil înlocuiește adevărul, mai ales că vine de la guverne și de la mass-media de pe tot globul. Aceștia raportează cu nerăbdare date care arată în mod clar lipsa de eficacitate a injecțiilor, asigurându-se totodată să întărească narațiunea eficacității. În esență, le spun oamenilor să nu mai urmeze știința și să asculte doar ceea ce li se spune de către cei responsabili.
Chiar dacă afirmațiile lor că jumătate dintre cei spitalizați sunt vaccinați ar fi adevărate, nu are sens ca o națiune atât de puternic vaccinată să întâmpine deloc o creștere dacă vaccinurile ar funcționa. 93% este un număr uriaș care, dacă vaccinurile ar funcționa, ar trebui să însemne că țara are imunitate efectivă de turmă. Dar, după cum dezvăluie toate datele, vaccinurile nu funcționează nicăieri aproape de ceea ce ni s-a promis. Dacă sunt eficiente ca tratament, atunci ar trebui să fie numite tratamente. Vaccinurile ar trebui să confere imunitate, nu protecție.

Teatrul Panicii Pandemice continuă să conducă, în timp ce masele îmbrățișează pasiv agenda fiind conduse de narațiuni false și de lipsa gândirii critice. Irlanda este exemplul strălucitor al faptului că nimic din ce ni se spune nu este adevărat.

Articol original: Ultra-Vaxxed Ireland Imposes Curfews, Lockdowns While Still Pushing Even MORE to Get the Jabs – Freedom First Network