Incendiu de proportii pe centura ocolitoare a Severinului

Peste 40 de pompieri acționează pentru stingerea incendiului manifestat în zona cuprinsă între centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin și localitatea Halânga.
Pentru stingerea focarelor, din cadrul ISU Mehedinti au fost mobilizate șapte autospeciale cu apă și spumă, două ATV-uri, un autocamion de intervenție și un microbuz.
Intervenția este sprijinită și de forțe ale Serviciilor Private pentru Situații de Urgență cu o autospecială cu apă și spumă, două cisterne cu apă și un excavator. La intervenție acționează și un echipaj al ISU Caraș.

Pompierii acționează, în continuare, pentru stingerea incendiului izbucnit pe raza localității Halânga, care se manifestă în mai multe focare.
De asemenea, pompierii intervin pentru stingerea unui incendiu izbucnit pe centura ocolitoare a municipiului Drobeta Turnu Severin, zona Dealul Viilor.
Pe fondul lipsei de precipitații și în condiții de vânt, flăcările s-au propagat rapid afectând trei anexe gospodărești și patru case dezafectate
Pompierii depun eforturi susținute pentru localizarea și stingerea incendiilor, reușind să împiedice propagarea flăcărilor la mai multe case locuite, autovehicule și stupi.

Incendiu pe centura ocolitoare a Severinului