In această seară, în municipiul Drobeta Turnu-Severin un tânăr de 20 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, pe bulevardul Tudor Vladimirescu la intersecție cu strada Călărași, a surprins și a accidentat doi pietoni, un bărbat de 70 de ani și un minor de 2 ani, ambii din municipiu.
Victimele au fost transportate la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.
In cauza, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpa.Tot in acesta seara (nr. 04 martie 2021), Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți a fost sesizat cu privire la faptul ca pe DN6, la intrare în municipiul Drobeta Turnu-Severin, s-a produs un accident rutier soldat cu o victimă.
La fața locului s-a deplasat echipa operativă a politiei, care în urma verificărilor efectuate a stabilit că o femeie de 71 de ani, din municipiului Drobeta Turnu- Severin, în calitate de pieton, a fost acroșată de un vehicul al cărui conducator auto a părăsit locul accidentului, fără încuviințarea polițiștilor.
Victima a fost transportată la o unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia.
Polițiștii continua verificările pentru identificarea conducătorului auto și stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului.