Accident mortal pe DN6. Două persoane au decedat.

Un grav accident s-a produs in acestă după-amiază pe DN 6, in zona localității Gura Văii, in urma coliziunii unui autoturism cu o autoutilitara. . Un tânăr de 26 de ani, din municipiul Orșova în timp ce conducea un autoturism, pe DN 6, din direcția Drobeta Turnu-Severin către Orsova a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de un alt tânăr de 24 de ani, din localitatea Corcova.

In urma impactului, a rezultat decesul conducătorului auto de 26 de ani și a pasagerei dreapta față de 20 de ani, ambii din municipiul Orșova și rănirea ușoară a celuilalt conducător auto.

Trei echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Drobeta Turnu Severin au intervenit de urgență pentru asigurarea măsurilor si extragerea a două persoane incarcerate in autoturism, care din pacate au fost declarate decedate

In cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpa și vătămare corporală din culpa.
Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului rutier.