Președintele Croației condamnă mass-media pentru răspândirea panicii în legătură cu Covid-19, afirmând că “VACCINAREA NU MAI ESTE PERMISĂ” în țara sa

Președintele Croației a anunțat că a „terminat” cu „escrocheria cu vaccinul” Covid-19.
Președintele Zoran Milanović a declarat într-un interviu că croații au fost „suficient de vaccinați” și că „nu vom mai fi vaccinări în Croația”.

„Mass-media răspândește panică și prostii”, a proclamat cu îndrăzneală Milanović. „Încep fiecare zi cu CNN și acele câteva canale și mă întreb dacă sunt normal la cap sau dacă ei sunt nebuni. Au răspândit panică. O fac de la început.”
Spre deosebire de multe guverne din întreaga lume, care sunt prea slabe, compromise și se conformează de bună voie cu agenda actuală de vaccinare, Milianović nu va sta pe loc și nu va permite cetățenilor țării sale să cadă victimele mașinii Big Pharma.

„Nu există viață fără riscuri, fără posibilitatea de a te îmbolnăvi”, a adăugat Milanović. „Oamenii se îmbolnăvesc de la o mie de alte lucruri mai grave și, în timp ce asta se întâmplă, vorbim despre COVID-19 de un an și jumătate.”

„Trebuie să știm care este scopul acestei frenezii. Dacă scopul este eradicarea completă a virusului, atunci avem scopul. Nu am auzit că acesta este scopul. Dacă cineva îmi spune că acesta este obiectivul, îi voi spune că și-a ieșit din minți.”

În prezent, în Croația, jumătate din populația adultă a fost vaccinată, iar în opinia lui Milanović, acest lucru este mai mult decât suficient.
Pe baza a ceea ce a spus președintele, se pare că, dacă i s-ar fi oferit opțiunea, nu ar fi primit niciodată vaccinurile în țară de la început.

Milanović a declarat presei:

„Nu vom merge mai mult de 50 la sută. Lasă-i să ne îngrădească cu sârmă. Nu o vor face.”

„Pur și simplu nu există nicio șansă de a pune în pericol acești oameni… De la Anul Nou, ascult doar prostii.”

Președintele Croației afirmă, în esență, la ceea ce ne-am gândit cu toții în această „pandemie”, că mass-media a lansat o propagandă care generează frică pentru a promova vaccinul și a reaminti oamenilor de virusul „mortal” care pândește în fața ușii fiecăruia dintre noi.

Sursa: President of Croatia Exposes Media for Spreading Panic About Covid-19, says NO MORE Vaccination Allowed in His Country – The Expose

TGE EXPOSE este acum cenzurat de Google, Facebook și Twitter.
Deci avem nevoie de ajutorul tău pentru a ne asigura putem continua să vă aducem fapte pe care mainstreamul refuză…
Nu suntem finanțați de Guvern pentru a publica minciuni și propagandă asupra lor în numele mass-media mainstream.
În schimb, ne bazăm numai pe sprijinul tău, așa că vă rugăm să ne susțineți în eforturile noastre de a vă aduce
jurnalism onest, de încredere, de investigație.

https://theexpose.uk/