Membru al Parlamentului European: “Mai multe persoane au murit în acest an ca urmare a vaccinului anti-COVID-19 decât în ultimii 20 de ani din cauza consecințelor tuturor celorlalte vaccinări”

Joachim Kuhs, în numele Grupului ID. – (DE) Dle președinte, dle comisar, doamnelor și domnilor. Dna Montserrat are meritul de a avea această problemă importantă pe ordinea de zi astăzi. Vă mulțumesc foarte mult pentru asta. S-au spus deja multe dintre lucrurile corecte despre dezvoltarea și achiziționarea și distribuția vaccinurilor ANTI-COVID. Dar întrebările despre consecințele uneori devastatoare ale vaccinării au fost până acum excluse.

Aș dori să spun ceva despre acest lucru. Știați că mai multe persoane au murit în acest an ca urmare a vaccinului anti-COVID-19 decât în ultimii 20 de ani din cauza consecințelor tuturor celorlalte vaccinări? Și cum rămâne cu nenumăratele alte daune, uneori grave ale vaccinului? De ce auzim atât de puțin despre asta? Se ascunde ceva aici? Când vaccinarea împotriva gripei porcine a avut consecințe negative în urmă cu câțiva ani, vaccinul a fost retras rapid din circulație. Chiar și astăzi, mii, în special tineri, suferă de consecințele vaccinării.

Cunosc un tânăr care a fost vaccinat atunci și acum suferă de narcolepsie. Și-a terminat studiile și și-ar dori să muncească. Cu toate acestea, el nu are voie să obțină permis de conducere din cauza pericolului constant de a adormi brusc și nu își poate găsi un loc de muncă. Din păcate, boala sa nu este recunoscută ca fiind o deteriorare a vaccinului. Producătorul vaccinului a fost probabil eliberat de răspundere pentru consecințele vaccinului. Evident, același lucru se întâmplă și astăzi.

Dar, în ciuda creșterii masive a daunelor cauzate de vaccinuri, dintre care, așa cum am spus, nu auzim nimic, ca și cum nu ar exista mâine, continuăm să ne vaccinăm. De ce vaccinurile nu sunt retrase din circulație așa cum au fost odată cu gripa porcină? Și cine este de fapt răspunzător pentru aceste daune din ce în ce mai evidente ale vaccinului? Stimată Comisie, în cele din urmă trageți frâna de urgență pe aceste vaccinuri și opriți acest experiment pe oameni, Vă implor! Vă implor: clarificați problema răspunderii, iar numeroșii răniți vaccinați vă vor mulțumi.

Sursa: Dezbateri – Transparența în UE în ceea ce privește dezvoltarea, achiziționarea și distribuirea vaccinurilor împotriva COVID-19 (dezbatere) – joi, 16 septembrie 2021 (europa.eu)