Home ACTUALITATE REVELION ÎN SIGURANŢĂ IN DROBETA TURNU SEVERIN

REVELION ÎN SIGURANŢĂ IN DROBETA TURNU SEVERIN

REVELION ÎN SIGURANŢĂ IN DROBETA TURNU SEVERIN

Peste 250 de poliţişti, suplimentar față de dispozitivul curent, au fost la datorie în noaptea de Anul Nou, pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta siguranța cetăţenilor.

În perioada 31 decembrie 2016 – 2 ianuarie 2017, peste 250 de poliţişti au acționat, suplimentar față de dispozitivul curent de ordine şi siguranţă publică, pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care  puteau afecta liniştea cetăţenilor şi pentru a interveni atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Din totalul poliţiştilor care au actionat în această perioadă, aproape 98 au fost de la structurile de ordine publică, circa 20 au fost poliţişti de la rutieră, restul fiind de la celelalte structuri, respectiv: transporturi, investigaţii criminale, investigarea criminalității economice, luptători de intervenţie rapidă şi poliţişti de la arme, explozivi şi substanţe periculoase.

De asemenea, peste 80 de patrule de siguranţă publică, dintre care peste 18 pedestre şi aproape 70 auto, au acționat, zilnic, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale.

Totodată, pentru prevenirea evenimentelor rutiere negative și asigurarea fluenței traficului rutier, polițiștii au folosit zilnic peste 10 autospeciale, dintre care 8 dotate cu aparate de monitorizare a traficului și înregistrare a vitezei de deplasare a vehiculelor.