Home ACTUALITATE Pompierii ISU Drobeta, la datorie

Pompierii ISU Drobeta, la datorie

Pompierii ISU Drobeta, la datorie

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Drobeta” al Judeţului Mehedinţi au acţionat, în intervalul 03-04 mai a.c., la 13 intervenţii, dintre care: opt urgenţe medicale şi cinci situaţii de urgenţă.

Miercuri, 03.05.2017, la ora 17:13, un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Dr. Tr. Severin a intervenit cu o autospecială de intervenție, în municipiul Dr. Tr. Severin, pe strada Crișan, pentru transportarea unei persoane supraponderale, cu afecțiuni medicale, din locuință la ambulanța S.A.J..

La ora 21:34, un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Orșova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, în municipiul Orșova, pe strada Decebal, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o ghenă de gunoi. Pompierii au lichidat şi stins incendiul, care risca să se propage la autoturismele parcate în apropiere. Au ars circa cinci metri cubi de gunoi menajer. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de depozitarea cenușei și a jarului nestins în apropierea materialelor combustibile.

La ora 21:41, un echipaj din cadrul Stației de Pompieri Vânju Mare a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, în localitatea Izvorul Aneștilor, comuna Livezile, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit. Pompierii au intervenit prompt, limitând incendiul, care a cuprins: materiale textile, obiecte de mobilier și tâmplăria din lemn, aferente unei camere de locuit. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de acțiunea unei persoane iresponsabile.

La ora 22:47, un echipaj din cadrul Detașamentului de Pompieri Dr. Tr. Severin a intervenit cu o autospecială de intervenție, în municipiul Dr. Tr. Severin, pe strada Crișan, pentru transportarea unei persoane supraponderale, cu afecțiuni medicale, de la ambulanța S.A.J la locuință.

Joi, 04.05.2017, la ora 00:09, două echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Dr. Tr. Severin au intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, în municipiul Dr. Tr. Severin, pe strada Crișan, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism scos din uz. Pompierii au lichidat incendiul, care risca să se extindă la autoturismele parcate în vecinătate. Au ars componente combustibile din habitatul autoturismului. Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a constituit-o fumatul (persoană fără adăpost).

Serviciul S.M.U.R.D. din cadrul I.S.U. „Drobeta” al Judeţului Mehedinţi a intervenit la opt urgenţe medicale.