Pensii mărite de la 1 Septembrie

Pensii mărite de la 1 Septembrie

Ministrul Muncii Marius Budai, a anunțat ca este deja calculata majorarea pensiilor si de saptamana viitoare se vor face primele plati catre Posta Română, astfel incât pensionarii vor primi pensiile marite cu 1 septembrie. Tot Ministrul Muncii a dat asigurari ca nu sunt probleme cu normele Legii Pensiilor, veniturile pentru acestea vor fi prinse in

Ministrul Muncii Marius Budai, a anunțat ca este deja calculata majorarea pensiilor si de saptamana viitoare se vor face primele plati catre Posta Română, astfel incât pensionarii vor primi pensiile marite cu 1 septembrie.

Tot Ministrul Muncii a dat asigurari ca nu sunt probleme cu normele Legii Pensiilor, veniturile pentru acestea vor fi prinse in Legea Bugetului si ca in scurt timp se va proceda la licitatia noului sistem informatic. El a specificat ca acestea vor fi gata “intr-o saptamana, maxim doua”.

In ultimii doi ani, a avut loc o crestere a punctului de pensie, de la 816 lei in 2016, la 1.100 lei in 2018 si la 1.265 lei in septembrie 2019, dar si o majorare a pensiei minime garantate, la 640 de lei in prezent, pana la 704 lei in septembrie 2019 si pana la 775 lei in 2020.

Alte știri

Ultimile știri

Publicitate

PUBLICITATE

RSS STIRILE TVR