Home ACTUALITATE Două producții din București si Iași ajung la Craiova, în aprilie

Două producții din București si Iași ajung la Craiova, în aprilie

Două producții din București si Iași ajung la Craiova, în aprilie

Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova prezintă în aprilie un spectacol de teatru independent din București și un spectacol de dans contemporan din Iași-reprezentații unice- în cadrul programului 11plus1 independent/contemporan.

Pe 03 aprilie- PE JUMĂTATE CANTEC– un one-woman show cu Anda Saltelechi, în regia Cristei Bilciu, producţie independentă Teatrul de Foc, invitată în numeroase festivaluri naționale. 

Spectacolul este programat marțea următoare, de la ora 19:00, la sala Studio.

Trailer spectacol: https://www.youtube.com/watch?v=nnGy0qs-ydE

A doua reprezentație din 11plus1 este producția Teatrului Fix din Iași- LASĂ-MĂ SĂ OM, coregrafia Beatrice Volbea. Un spectacol coregrafic bazat pe raportul uman/inuman, gând/acțiune, sunet/corp/imagine și pofta de a merge cu inima-n picioare. Identitatea se reconfigurează in jurul realităților impuse de societate, de disponibilitatea individului de a se plia pe anumite clișee. Practic, avem tot atatea identități câte roluri experimentăm pe parcursul vieții. 

Lasă-mă să om va fi prezentat pe 17 aprilie, la sala Studio, de la ora 19:00.

Prețul biletelor este de 30 de lei(15 lei redus elevi/ studenți/ seniori) la Agenția teatrală(rezervări la T. 0251413677) și 28 lei pe platforma online.

Programul 11plus1 independent/ contemporan are scopul de a susține și încuraja segmentul producțiilor de teatru independent și de dans contemporan.