Teatrul Național „Marin Sorescu” din Craiova prezintă în aprilie un spectacol de teatru independent din București și un spectacol de dans contemporan din Iași-reprezentații unice- în cadrul programului 11plus1 independent/contemporan.

Pe 03 aprilie- PE JUMĂTATE CANTEC– un one-woman show cu Anda Saltelechi, în regia Cristei Bilciu, producţie independentă Teatrul de Foc, invitată în numeroase festivaluri naționale. 

Spectacolul este programat marțea următoare, de la ora 19:00, la sala Studio.

Trailer spectacol: https://www.youtube.com/watch?v=nnGy0qs-ydE

A doua reprezentație din 11plus1 este producția Teatrului Fix din Iași- LASĂ-MĂ SĂ OM, coregrafia Beatrice Volbea. Un spectacol coregrafic bazat pe raportul uman/inuman, gând/acțiune, sunet/corp/imagine și pofta de a merge cu inima-n picioare. Identitatea se reconfigurează in jurul realităților impuse de societate, de disponibilitatea individului de a se plia pe anumite clișee. Practic, avem tot atatea identități câte roluri experimentăm pe parcursul vieții. 

Lasă-mă să om va fi prezentat pe 17 aprilie, la sala Studio, de la ora 19:00.

Prețul biletelor este de 30 de lei(15 lei redus elevi/ studenți/ seniori) la Agenția teatrală(rezervări la T. 0251413677) și 28 lei pe platforma online.

Programul 11plus1 independent/ contemporan are scopul de a susține și încuraja segmentul producțiilor de teatru independent și de dans contemporan.

Comments are closed.