Home ACTUALITATE LEGE&ORDINE Doi pompieri mehedinţeni avansaţi în grad cu ocazia aniversarii a 160 de ani de la Mica Unire

Doi pompieri mehedinţeni avansaţi în grad cu ocazia aniversarii a 160 de ani de la Mica Unire

Doi pompieri mehedinţeni avansaţi în grad cu ocazia aniversarii a 160 de ani de la Mica Unire

Cu ocazia Zilei Unirii Principatelor Române, intr-un cadru festiv, inspectorul şef al ISU Mehedinţi a avansat în gradul următor, in mod excepţional, pentru merite deosebite, doi scafandri din cadrul inspectoratului ISU Mehedinţi. Este vorba despre plt. maj. Anghel Cruceru şi plt. maj. Marian Niţă, care, aflandu- se in misiune in judetul Constanta, au reuşit să salveze două persoane aflate în pericol de înec, in Marea Neagra.
Cei doi scafandri din cadrul ISU Mehedinţi, aflaţi în misiune de patrulare pe litoral, cu o ambarcatiune SMURD, în data de 10 august a.c., în staţiunea Eforie Nord, împreună cu un alt scafandru din cadrul ISU B-IF, au desfăşurat o misiune extrem de dificilă, încheiată cu satisfacţia că au salvat două persoane.
Marian Niţă şi Anghel Cruceru fac parte din cadrul ISU Mehedinţi din anul 2007 şi desfăşoară activitatea de scafandru incepand cu anul 2012.