Home ACTUALITATE În toamnă, Palatul Culturii “Teodor Costescu” va găzdui premiere cinematografice

În toamnă, Palatul Culturii “Teodor Costescu” va găzdui premiere cinematografice

În toamnă, Palatul Culturii “Teodor Costescu” va găzdui premiere cinematografice

Palatul Culturii “Teodor Costescu” a devenit deja un loc unde cinefilii se pot bucura de filme in premieră sau de filme celebre, indiferent de anotimp. In cadrul programului Severinul Estival, severinenii au fost încântaţi de vizionarea in aer liber a unor filme româneşti devenite adevarate capodopere (Nemuritorii, Dacii) sau a unor productii cinematografice mai noi (Bacalaureat – productia lui Mungiu).

În aceasta toamnă însă, nu trebuie sa rataţi „Între Chin și Amin”, ultimul film al regizorului Toma Enache dar şi “Fierarii” de Milos Nikolic , doua productii cinematografice mult asteptate ce vor avea premiera de gală la Palatul Culturii ”Teodor Costescu” Drobeta Turnu Severin.

De la premieră nu va lipsi Toma Enache, dar şi actori din film și invitați speciali ai regizorului.

De remarcat că, trailerul filmului “Între Chin și Amin”, de Toma Enache, a strâns aproximativ 10.000 de vizualizări la doar trei zile după urcarea acestuia pe Youtube. Premiera va avea loc sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 19,00. Biletele vor fi puse în vânzare începând cu data de 20 august 2019, la Agenția Teatrală, situată la intrarea în sala de spectacole a Palatului Culturii ”Teodor Costescu”, cost bilet 20 lei, indiferent de locul din sala.

In ceea ce priveste comedia “Fierarii” de Milos Nikolic, din distributia ei fac parte actori celebri, adevarati monstri sacri ai ecranului românesc, Horațiu Mălăele, Maia Morgenstern, George Mihăiță, Valentin Teodosiu , Mircea Rusu si va putea fi vizionat luni, 30 septembrie 2019 de la ora 19:00.