Home ACTUALITATE Poliţiştii mehedinţeni la datorie

Poliţiştii mehedinţeni la datorie

Poliţiştii mehedinţeni la datorie

La data de 20.08.2019, ora 15.00, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Drobeta Turnu-Severin, au depistat o persoană de sex feminin, în vârstă de 33 de ani, din Dr. Tr. Severin, în timp ce conducea un autoturism pe bld. Carol I, având plăcuțele cu nr. de circulație provizorie expirate din data de 13.08.2019 .

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

La data de 20.08.2019, ora 19:55, polițiștii din Orșova au depistat un bărbat în vârstă de 45 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, județul Mehedinți, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Orșova, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul municipal Orșova unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

La data de 20.08.2019, ora 11.30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Bîcleș, au depistat un bărbat în vârstă de 61 de ani, din comuna Bîcleș, județul Mehedinți, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Bîcleș sub influența băuturilor alcoolice.

Fiind testat cu aparatul etilotest, acesta a indicat o concentrație alcoolică de 1,28 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Municipal Motru pentru recoltare de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauza s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanţe.

EVENIMENTE RUTIERE, CERCETATE DE POLIȚIȘTI

La data de 20.08.2019, polițiștii din Vînju Mare au fost sesizați cu privire la faptul că o minoră, în vârstă de 16 ani, din comuna Rogova, județul Mehedinți, s-a prezentat la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean Dr. Tr. Severin, întrucât a fost victima unui accident de circulație produs în localitatea Rogova.

La fața locului s-au deplasat polițiștii Formațiunii Rutiere din cadrul Poliției Orașului Vînju Mare, care au stabilit că în data de 20.08.2019, în jurul orei 20:30, minora, în timp ce conducea o bicicletă pe o uliță a satului Rogova, s-a dezechilibrat, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a căzut pe partea carosabilă, suferind leziuni corporale.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.