Home ACTUALITATE Wedding Fever, cel mai mare târg de nunți din zona Olteniei

Wedding Fever, cel mai mare târg de nunți din zona Olteniei

Wedding Fever,  cel mai mare târg de nunți din zona Olteniei

Aflat la cea de-a X a ediție, Wedding Fever, cel mai mare târg de nunți din zona Olteniei, și-a deschis porțile vineri, 1 Martie, oferind clienților un mărțisor deosebit compus din produse și servicii necesare organizării unui eveniment inedit.
“ La prima ediție am pornit cu 12 expozanți, acum avem peste 100. Un astfel de târg creste în timp, cu fiecare ediție. Încercam să venim mereu cu noutăți care sa atragă…” ne-a declarat Irina Butnariu, manager Event Fever, unul dintre organizatorii evenimentului.

Expozanții provin din domenii complementare precum servicii foto-video, florării, muzică și lumini, cofetării, restaurante, producători de invitații și mărturii, saloane de înfrumusețare, creatori de rochii de mireasă, costume de ceremonie, agenții de turism cât și agenții full-service de organizare de evenimente.
Creată a fi un eveniment interactiv, expoziția desfasurată în spațiul generos al Centrului Multifuncțional Craiova, a inclus show-uri demonstrative de beauty, minispectacole de dans, muzică live, momente de magie, spectacole de sunet și lumini, dar și o tombolă cu premii atractive.
Din dorința de a fi perfecte, viitoarele mirese însoțite de tot alaiul – mama, soacra, prietene au probat cele mai trendy modele de rochii și accesorii de nuntă, beneficiind de prețuri speciale și discounturi.
Nici viitorii gineri nu au pierdut timpul. Consiliați de specialiști, și-au admirat siluetele in costume moderne, accesorizate corespunzător, visând la o nunta magica.
Iată câteva dintre elementele de noutate foarte apreciate de către vizitatori: mini-expoziția MSI PREMIUM car- concept nou de tip rent a car, oglinda magică, cabinele foto, toată gama de dansuri de la dansul popular la Burlesque, de la dansul grecesc la cel brazilian cu costume spectaculoase și dansatoare elegante, cele mai noi și mai delicioase Candy-baruri, produse bio pentru bar mobil, etc.
Un accent deosebit s-a pus anul acesta și pe organizarea botezului, eveniment ce trebuie sa fie la fel de fastuos ca o nunta și pentru care viitorii părinți trebuie sa fie bine informați.
Nu au lipsit reducerile, voucherele, prețurile și pachetele promotionale și discounturile speciale oferite cu ocazia târgului.
Duminica, in ultima zi, va avea loc un workshop cu tema “Organizează-ți nunta intr-o zi” și tot duminică vom afla câștigatorul tombolei organizată cu aceasta ocazie și la care s-au înscris viitorii miri.
Informații despre ce și cum a fost, fotografii, impresii, etc. le puteti afla instalând aplicația evenimentului: Targ de nunti Wedding Fever din Magazin Play.

Mihaela Sandu