Home ACTUALITATE Studenți ai Academiei de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza” București, în practică la Jandarmeria Mehedinți

Studenți ai Academiei de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza” București, în practică la Jandarmeria Mehedinți

Studenți ai Academiei de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza” București, în practică la  Jandarmeria Mehedinți

Șapte studenți ai Academiei de Politie ,,Alexandru Ioan Cuza” desfășoară până pe data de 14 august a.c., stagiul de practică prevăzut în programa de învățământ, în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Mehedinți.

În primele două zile ale stagiului de practică, studenții vor urma un program de acomodare cu specificul unităţii, le vor fi prezentate instructaje, programul şi misiunile unităţii. Ulterior, ei vor fi repartizați în structurile de ordine și siguranță publică, fiind coordonați de jandarmi cu experiență care au calitatea de tutori profesionali.

Stagiul de practică are un caracter practic-aplicativ, iar principalele modalități de pregătire sunt: însușirea modului de acțiune în cadrul elementelor de dispozitiv, studiul individual, participarea la misiunile planificate, activitățile având drept scop, aprofundarea și consolidarea cunoștințelor asimilate, formarea, dezvoltarea și perfecționarea deprinderilor practice.

Sursa:

INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEŢEAN MEHEDINŢI

Compartimentul Informare Relaţii Publice şi cu Publicul

Studenti in practica