Home ACTUALITATE Șofer tânăr accidentează 4 mașini

Șofer tânăr accidentează 4 mașini

Șofer tânăr accidentează 4 mașini

În data de 29.09.2018, Poliția municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, pe bulevardul Carol I din municipiu s-a produs un accident de circulație soldat victime.

La fata locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Biroului Rutier municipal, iar în urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că un tânăr de 19 ani, din comuna Șimian, județul Mehedinți a condus un autoturism pe bulevardul Carol I, iar în apropiere de intersecția cu strada I.G. Bibicescu, nu a adaptat viteza, a pierdut controlul direcției de mers și a intrat în coliziune cu alte 4 autoturisme, după care a derapat și a pătruns în zona pietonală de la intersecția amintită.

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto și a altor doi pasageri din autoturism de 19 respectiv 24 ani, ambii din municipiul Drobeta Turnu

Severin, județul Mehedinți, aceștia fiind transportați cu ambulanța la Spitalul Județean de Urgență Drobeta Turnu Severin.

Conducătorul auto posedă permis de conducere corespunzător categoriei vehiculului condus și nu se afla sub influența alcoolului.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă, faptă prevăzută și pedepsită de art. 196, alin 2,3 și 4 din Codul Penal.