Home ACTUALITATE ”REGELE VALSULUI”, ANDRÉ RIEU SUSȚINE PATRU CONCERTE PE SCENA BT ARENA DIN CLUJ-NAPOCA

”REGELE VALSULUI”, ANDRÉ RIEU SUSȚINE PATRU CONCERTE PE SCENA BT ARENA DIN CLUJ-NAPOCA

Celebrul violonist André Rieu va susține cel de-al patrulea concert, la BT Arena din Cluj-Napoca, pe 7 aprilie 2019,după ce cererea de bilete pentru primele trei concerte programate în zilele de 4, 5 și 6 aprilie a înregistrat un nou record în rândul evenimentelor concertistice din România.

Solicitările permanente, mesajele și entuziasmul publicului l-au convins pe André Rieu, și pe membrii echipei sale, să facă toate demersurile necesare pentru a le onora și pentru a le răsplăti încrederea. Astfel, de pe 4 și până pe 7 aprilie, sărbătoarea bucuriei și a muzicii interpretate de celebrul violonist André Rieu și de muzicienii Johann Strauss Orchesta, va uni peste 25.000 de oameni și va răsuna în inima Transilvaniei.

Regelevalsului îi va încânta pe toți cei prezenți cu un spectacol excepțional cuprins în cadrul tunerului mondial 2019.

Biletele pentru cel de-al patrulea concert au fost puse în vânzare la prețuri ce pornesc de la 200 lei, atât online pe www.eventim.ro și www.andrerieu.comprecum și la magazinele partenere Eventim, din toată țara:Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărturești și Humanitas,magazinele Carrefour, benzinăriile OMV și la casa de bilete din Iulius Mall Cluj-Napoca.