Home ACTUALITATE Pompierii din cadrul ISU „Drobeta” al judeţului Mehedinţi au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o societate reciclare a fierului vechi.

Pompierii din cadrul ISU „Drobeta” al judeţului Mehedinţi au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o societate reciclare a fierului vechi.

Pompierii din cadrul ISU „Drobeta” al judeţului Mehedinţi au intervenit pentru stingerea unui  incendiu izbucnit la o societate reciclare a fierului vechi.

În data de 15.06.2016, la ora 06:08, Detașamentul de Pompieri Dr. Tr. Severin a intervenit cu
trei ofițeri și 19 subofițeri, patru autospeciale de lucru cu apă și spumă, o autospecială CBRN, o
autospecială pentru intervenţie şi comandă, si o autospecială pentru muncă operativă, pentru stingerea unui incendiu izbucnit în interiorul Centrului de recuperare și refolosire deseuri situat pe str. Cerneți mun. Dr. Tr. Severin. La sosirea forţelor de intervenţie, incendiul se manifesta pe o suprafaţă de 50 mp, cu posibilităţi de propagare la cladirile din imediata apropiera. Intervenţia pompierilor a făcut ca incendiul să fie lichidat, în limitele găsite, in aproximativ o oră Au ars materiale plastice și de cauciuc rezultate din dezmembrarea autovehiculelor.