Home ACTUALITATE ADMINISTRATIE Măsuri de prevenire a apariţiei unor cazuri de CORONAVIRUS în Drobeta Turnu Severin

Măsuri de prevenire a apariţiei unor cazuri de CORONAVIRUS în Drobeta Turnu Severin

Măsuri de prevenire a apariţiei unor cazuri de CORONAVIRUS în Drobeta Turnu Severin

Primarul municipiului Drobeta Trunu Severin a transmis pe canalele media măsurile adoptate în scopul prevenirii apariţiei cazurilor de Coronavirus în oraşul nostru:

✅ Având în vedere suspendarea cursurilor în grădinițe, școli, licee și colegii, s-a hotărât întreruperea activităţii și în creșele din municipiul Drobeta Turnu Severin, de ‪vineri 13 martie‬ și până la ‪31 martie‬. În această perioadă, angajații creșelor vor veni la muncă și vor participa la curățenia și igienizarea instituțiilor.

✅ S-a decis de asemenea, anularea tuturor activităților culturale și sportive, la nivelul instituțiilor din subordinea primăriei, până la ‪31 martie 2020‬.

✅ În ceea ce privește activitatea cu publicul a instituțiilor subordonate primăriei, s-a luat decizia ca fluxul de persoane să fie fragmentat. Astfel, la ghișee nu va aștepta mai mult de o persoană, iar în sălile de așteptare vom limita numărul la 10 persoane, pentru a-i proteja atât pe angajați, cât și pe cetățeni.

✅ S-a stabilit de asemenea, suspendarea activităților desfășurate în Târgul Veterani, la sfârșitul săptămânii, pe o perioadă nedeterminată.

✅ S-a solicitat operatorului local de transport în comun și operatorilor de taximetrie și se va verifica acest lucru, să efectueze mai des dezinfecția si sterilizarea autovehiculelor.

❗ Sunt măsuri preventive absolut necesare pentru protejarea populației și pentru a limita apariția și răspândirea unor cazuri de coronavirus la nivelul orașului Drobeta Turnu Severin.

Recomandari protejare Coronavirus