Home ACTUALITATE Manifestări cu public numeros asigurate de jandarmi

Manifestări cu public numeros asigurate de jandarmi

Manifestări cu public numeros asigurate de jandarmi

Peste 50 de jandarmi mehedințeni vor acționa în acest weekend pentru asigurarea măsurilor de ordine publică la manifestarile ce se desfășoară în municipiul Drobeta Turnu Severin, unde se estimează participarea unui public numeros.

Sâmbătă, 28 octombrie a.c., de la orele 15.00, jandarmii au asigurat ordinea publică și protecția participanților la o manifestare ocazionată de lansarea unui proiect și un program artistic,ce a avut loc în parcarea unei societăți comerciale din municipiu.

În aceeași zi, de la orele 16.00, jandarmii au fost fi prezenți la Sala Polivalentă unde s-a desfășurat Gala de Kickboxing, eveniment sportiv susținut de Primăria si Consiliul Județean Mehedinți.

Duminică, 29 octombrie a.c., cu începere de la orele 20.45, pe stadionul Municipal din Drobeta Turnu Severin s-a desfășurat partida de fotbal dintre echipele CSU Craiova-FCSB.

Pentru buna desfășurare a competiției sportive, jandarmii mehedințeni au actionat impreuna cu  Gruparea de Jandarmi Mobilă ,,Frații Buzesti Craiova, Inspectoratul de Poliție Județean Mehedinți, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ,,Drobeta” și Direcția de Poliție Locală Drobeta Turnu Severin.