Home ACTUALITATE Lansare de carte – Aurora Dumitrescu

Lansare de carte – Aurora Dumitrescu

Lansare de carte – Aurora Dumitrescu

Palatul Culturii “Teodor Costescu” va găzdui miercuri, 8 martie 2017, de la ora 17.00, în Sala Clubul Artelor, lansarea volumului „Bipolara” de Aurora Dumitrescu, publicat, în toamna anului trecut, la Editura „Tracus Arte”. Invitaţi în cadrul evenimentului sunt prof. Viorica Stăvaru – critic literar şi Ion Maria – scriitor, iar moderator va fi Daciela Rotaru.
Aurora Dumitrescu s-a născut pe data de 4 octombrie 1975, la Craiova. A debutat în 2012 cu volumul de proză „Drumuri”, o mărturisire autentică a propriei experienţe de viaţă. În 2013 a scris o continuare a acestuia, „Roata”, persistând în literatura de dezvoltare personală. În 2014 i-a apărut romanul „Cagliostro”, distins, un an mai târziu, cu Premiul I pentru proză consacrată la Concursul „Alexandru Macedonski”.
Cât despre cartea „Bipolara”, aceasta introduce cititorul în lumea ireală şi fascinantă a unui personaj care nu mai ştie să discearnă realul de imaginar. „Cititorul nici el nu mai ştie cât este de real sau cât este de imaginar, devenind şi el bipolar odată cu personajul său… Lumea 3D devine plictisitoare şi inutilă pentru Gloria şi ea rătăceşte pe drumuri în căutarea sensului” , se precizează pe site-ul editurii.