Home ACTUALITATE LEGE&ORDINE Jandarmii vor fi la datorie de Sărbătoarea Rusaliilor

Jandarmii vor fi la datorie de Sărbătoarea Rusaliilor

Jandarmii  vor fi  la datorie de Sărbătoarea Rusaliilor

În perioada 26-28 mai a.c., efective din cadrul Jandarmeriei Mehedinţi și Grupării de Jandarmi Mobile ,,Frații Buzești”Craiova vor asigura măsurile de ordine, siguranţă publică și protecția participanților la manifestările organizate pe raza județului Mehedinți, ocazionate de sărbătoarea Rusaliilor.

Jandarmii vor acționa în municipiul Drobeta Turnu Severin unde se desfășoară nedeia de la Gura Văii precum și în următoarele localități: Cujmir, Ostrovu Mare, Oprișor, Roșiori, Moisești, Podeni, Devesel, Vrata. Echipajele de jandarmi vor avea în vedere identificarea, monitorizarea şi descurajarea persoanelor sau grupurilor de persoane care tulbură ordinea şi liniştea publică.

Jandarmeria Mehedinţi recomandă cetățenilor să se conformeze indicaţiilor forţelor de ordine, să evite implicarea în conflicte de orice natură, să aibă grijă de bunurile personale, să nu lase la vedere, în autoturisme, bunuri de valoare care pot atrage atenția. Cetăţenii pot solicita sprijinul jandarmilor adresându-se echipajelor de jandarmi sau prin Sistemul Unic pentru Apeluri deUrgență 112.