Home ACTUALITATE Jandarmii au depistat un bărbat infectat cu virusul SARS-Cov-2 după ce a părăsit spitalul unde se afla internat

Jandarmii au depistat un bărbat infectat cu virusul SARS-Cov-2 după ce a părăsit spitalul unde se afla internat

Jandarmii au depistat un bărbat infectat cu virusul SARS-Cov-2 după ce a părăsit spitalul unde se afla internat

Joi, 15.10.a.c., în jurul orei 02.00, echipajul de Jandarmerie aflat pe itinerariul de patrulare în municipiul Drobeta Turnu Severin a observat un bărbat care manifesta un comportament ciudat la vederea forțelor de ordine.

După verificările efectuate, jandarmii au stabilit că tânărul de 21 de ani, domiciliat în comuna Bala, județul Mehedinți era confirmat pozitiv cu virusul SARS CoV-2, fiind internat la Spitalul Județean din Drobeta Turnu Severin. Întrebat despre prezența lui în zonă, acesta le-a declarat jandarmilor că a plecat fără acordul personalului medical din secția unde se afla internat.

La fața locului a fost solicitată o ambulanță care l-a transportat pe tânăr la spital, acolo unde era internat, iar pe numele lui au fost întocmite actele de sesizare pentru ,,zădărnicirea combaterii bolilor”.

În acest caz cercetările sunt continuate de către poliție.

Menționăm faptul că, pe timpul misiunilor, echipajele Jandarmeriei respectă măsurile de protecție individuală având în vedere contextul actual, totodată facem apel la reponsabilitate din partea cetățenilor, în vederea respectării regulilor pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu noul coronavirus.

INSPECTORATUL DE JANDARMI JUDEŢEAN MEHEDINŢI

Compartimentul Informare Relaţii Publice şi cu Publicul