Home ACTUALITATE Horațiu Mălăele la Gala Teatrului Național Craiova 2017

Horațiu Mălăele la Gala Teatrului Național Craiova 2017

Horațiu Mălăele la Gala Teatrului Național Craiova 2017

Incheiem anul 2017, la Teatrul Național „Marin Sorescu” cu Gala TNC, ediția a II-a. Pe 17 decembrie, începând cu ora 18:30, celebrăm împreună un an plin de premiere și evenimente culturale, alături de invitați speciali. Conceput ca un eveniment deosebit, Gala TNC 2017 își propune să reunească toți iubitorii de teatru care ne-au fost alături de-a lungul anului, pentru a petrece o seară împreună.

De la ora 19:00 îl vom asculta pe Horațiu Mălăele într-un recital extraordinar, iar Maria Răducanu, una dintre cele mai bune voci ale jazz-ului românesc, va susține un concert de muzică veche europeană și fado combinate cu muzică populară românească și jazz.

La Gala Teatrului Național ne întâlnim cu artiștii, publicul fidel, jurnaliștii și prietenii Teatrului Național și vor fi decernate următoarele premii: Premiul Special; Premiul publicului – categoria Actor, Actriță, Spectacol, Regizor, Scenograf – pentru spectacolele din 2017; Premiul Backstage – pentru devotamentul celor din spatele scenei; Premiul pentru jurnalism cultural „Liliana Hinoveanu”; Premiul pentru critică de teatru; Premiul pentru fidelitate – se acordă celui mai fidel spectator și Premiul pentru voluntariat, celui mai activ voluntar.

Seara va continua într-o notă festivă, în foaierul teatrului, alături de Horațiu Mălăele și celebrele sale caricaturi, iar pe tot parcursul serii atmosfera va fi întreținută de duo-ul “Golden Cafe” cu Octavian Gorun – vioară și Corina Stănescu- pian.

Pentru decernarea Premiului Publicului, invităm spectatorii să voteze cel mai îndrăgit actor, actriță, spectacol, regizor și scenograf din spectacolele ce au avut premiera în anul 2017. Votul se face prin completarea unui chestionar, disponibil la Agenția teatrală și în foaierul teatrului, înainte de intrarea la spectacolele Teatrului Național.

Prezentatori: actorii TNC Tamara Popescu și Constantin Cicort.

Bilete disponibile la Agenția teatrală, tel 0251.413.677 şi online pe https://ebilet.tncms.ro/ebilet/Spectacol/Edit/210

Vă aşteptăm!