Home ACTUALITATE DOSAR PENAL PENTRU CONDUCEREA SUB INFLUENŢA BĂUTURILOR ALCOOLICE

DOSAR PENAL PENTRU CONDUCEREA SUB INFLUENŢA BĂUTURILOR ALCOOLICE

DOSAR PENAL PENTRU CONDUCEREA SUB INFLUENŢA BĂUTURILOR ALCOOLICE

La data 13.01.2017, ora 01:50, poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Orșova, au oprit pentru control, DN 6 – km. 366, pe raza municipiului Orșova, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 57 ani, din municipiul Orșova, județul Mehedinți.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentraţie alcoolică de 0.59 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul municipiului Orșova, unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

EVENIMENT RUTIER

La data de 12.01.2017, ora 14:40, poliţiştii Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Izvorul Bîrzii, au fost sesizaţi cu privire la producerea unui eveniment rutier pe raza localităţii Jidoştiţa.

Ajunşi la faţa locului, aceştia au stabilit faptul că un tânăr în vârstă de 19 ani, din comuna Breznița Ocol, sat Magheru, județul Mehedinți, a condus pe DJ 607 B în localitatea Jidoștița un autoturism, care pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condițiile de drum, a pierdut controlul direcției de mers acroşând o persoană de sex feminin în vârstă de 36 ani din comuna Breznița de Ocol, sat Jidoștița, județul Mehedinți, care în calitate de pieton, staționa pe marginea părții carosabile, după care și-a continuat deplasarea lovind un stâlp de energie electrică din afara părții carosabile, rupându-l.

În urma accidentului a rezultat rănirea pietonului.

În urma verificării în bazele de date a conducătorului auto, poliţiştii au stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.