Home ACTUALITATE Cum să combatem frigul

Cum să combatem frigul

Scăderea temperaturilor a lăsat deja primele consecințe, deci acum este timpul să căutăm căldură în orice fel. Cum se obține? Simplu. Aici vă oferim zece modalități ușoare și rapide de încălzire.


- Mențineți imunitatea ridicată pentru a evita consecințele fatale ale acestor schimbări bruște de temperatură. 

- Dacă puteți,un mic masaj la mâini și picioare, așa veți activa circulația sângelui și temperatura corpului va crește. Frecarea mâinilor este unul dintre gesturile obișnuite care ne vor permite să ne încălzim.

-  Mențineți obiceiurile de igienă corporală și optați pentru dușurile fierbinți cât mai mult posibil. Desigur, se recomandă o baie suficient de izolată pentru a menține temperatura. 

- Un ceai sau o ciocolată caldă, sau un pahar de lapte chiar înainte de culcare va ajuta de asemenea la lupta împotriva frigului și, de asemenea, ne va permite să ne odihnim mai bine.

- Faceți exerciții pentru a vă încălzi în orice spațiu al casei. Mișcarea fizica crește pulsațiile și temperatura corpului.

- Identificați locurile cele mai calde din casă și stați cât mai mult timp acolo. De exemplu, dacă sufrageria este echipată cu radiatoare cu capacitate mare, acesta este locul ideal pentru a petrece cât mai mult timp posibil.

- Desigur, îmbrăcămintea este esențială. 

- În cele din urmă, o altă recomandare se referă la alimente. Se recomandă la fiecare 2-3 ore, să se mănânce ceva, deoarece organismul are nevoie de mai multă energie pentru a lupta împotriva frigului și pentru a avea o imunitate ridicată.