Home ACTUALITATE Cel mai mare angajator din orașul nostru, compania Sumitomo Electric Bordnetze a primit colindători

Cel mai mare angajator din orașul nostru, compania Sumitomo Electric Bordnetze a primit colindători

Cel mai mare angajator din orașul nostru, compania Sumitomo Electric Bordnetze a primit colindători

Cu ocazia frumoaselor sărbători de iarnă care se apropie, compania Sumitomo Electric Bordnetze a primit, cu mult drag, un grup talentat de elevi, care i-a încântat pe angajați cu un repertoriu ales de colinde. După datină, cei mici au interpretat cu mult talent și entuziasm piese binecunoscute și îndrăgite, sub atenta coordonare a doamnei învățătoare.

Angajații companiei Sumitomo Electric Bordnetze au luat parte în număr mare la acest eveniment, având astfel prilejul de a se bucura de momentele speciale pregătite de elevi și de a intra în atmosfera Crăciunului. Sala a răsunat de glasul colindătorilor, costumați în portul tradițional specific  județului, care le-au urat  celor prezenți pentru sănătate, fericire și prosperitate în anul ce vine și au primit în schimb daruri.
Atât angajații cât și personalul din managementul SEBN sunt conștienți de valoarea sentimentală a unor astfel de evenimente special concepute în jurul tradițiilor sărbătorilor de iarnă, programul pregătit de copii fiind un bun prilej de a le întâmpina cu bucurie.
Inocența și bucuria sinceră, specifice vârstei, au învăluit armonios colindele pe care elevii le-au interpretat și au transmis angajaților SEBN starea de liniște ce caracterizează sărbătorile de iarnă. Urăm pe aceasta cale tuturor severinenilor Sărbători fericite alături de cei dragi!