Home ACTUALITATE Autoturism căutat de autorităţile din Cehia, indisponibilizat de poliţiştii de frontieră mehedinţeni

Autoturism căutat de autorităţile din Cehia, indisponibilizat de poliţiştii de frontieră mehedinţeni

Autoturism căutat de autorităţile din Cehia, indisponibilizat de poliţiştii de frontieră mehedinţeni

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I au depistat la controlul de frontieră un autoturism marca Skoda, care era semnalat ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Cehia.

În data de 11.10.2016, ora 00.48, la Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice de control, la volanul unui autoturism marca Skoda înmatriculat în România , B. Ionuţ, cetăţean român în vârstă de 29 de ani, domiciliat în judetul Gorj.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră mehedinţeni au constatat că autoturismul figurează ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile cehe în data de 29.07. 2016.

Conducătorul auto a declarat că a cumpărat autoturismul de la un conaţional şi nu avea cunoştinţă despre faptul că autoturismul ar fi căutat de autorităţi.

Drept urmare, autoturismul în valoare de 6000 de euro a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Mehedinţi urmând ca, la definitivarea cercetărilor, să fie înapoiat proprietarului de drept, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire.