Home ACTUALITATE Wedding Fever 2019, încă puţin până la deschidere

Wedding Fever 2019, încă puţin până la deschidere

Wedding Fever 2019, încă puţin până la deschidere

Pregătirile pentru târgul de nunţi, Wedding Fever 2019, au intrat in linie dreapta. Organizatorii, cei de la Valdir Tour, pun la punct ultimele detalii pentru ca editia 2019 sa fie cea mai spectaculoasa, mai creativa si mai impresionanta de până acum.
Cea de-a X-a ediție a târgului de nunți „Wedding Fever” se va desfăşura începând de vineri 1 martie  pâna duminicǎ 3 martie 2019, în cea mai nouǎ şi modernǎ locație din oraş –Centrul Multifuncțional din Craiova ( zona Romaneşti). Vor fi prezenti zeci de expozanti din domeniu, astfel ca viitoarele mirese, cu alaiul lor vor avea ocazia sa gaseasca tot ceea ce au visat pentru evenimentul vietii – nunta. De la rochii de mirease, buchete, accesorii, machiaj, coafura pana la aranjamente florale, servicii foto-video, muzica, etc. absolut tot ceea ce este necesar pentru un eveniment reusit si trendy veti putea descoperi la Wedding Fever. Din programul evenimentului nu vor lipsi show-uri demonstrative de beauty, mini- spectacole de dans,  micro-recital de muzică clasică, muzică 
live, spectacole de sunet şi lumini, o  tombolă cu premii importante. Vizitatorii se vor mai putea bucura de animatori: precum fachiri, mimi, statui vii şi multe altele.

Instaleaza aplicatia Wedding Fever din Magazin Play (pentru Android,https://play.google.com/store/apps/details…) si poti fi mireasa anului 2019!
Ultimele noutati, trenduri si evenimente, numai pe Wedding Fever! 
In curand, aplicatia disponibila si pe App Store!

Deci nu rataţi cel mai important eveniment din domeniu al Olteniei, Wedding Fever 2019!