4 bărbați depistați la vânătoare, cercetați pentru braconaj

4 bărbați depistați la vânătoare, cercetați pentru braconaj

La data de 24.03.2020, polițiștii Serviciului Arme Explozivi si Substanțe Periculoase au depistat în flagrant delict, 4 bărbați care ar fi practicat vânătoarea, pe fondul cinegetic Iablanița, de pe raza localității Vânju Mare. Astfel, în urma verificărilor efecuate, polițiștii au stabilit că trei persoane de 20, 42 respectiv 74 de ani, toți din localitatea Vînju

La data de 24.03.2020, polițiștii Serviciului Arme Explozivi si Substanțe Periculoase au depistat în flagrant delict, 4 bărbați care ar fi practicat vânătoarea, pe fondul cinegetic Iablanița, de pe raza localității Vânju Mare.

Astfel, în urma verificărilor efecuate, polițiștii au stabilit că trei persoane de 20, 42 respectiv 74 de ani, toți din localitatea Vînju Mare nu ar fi respectat condițiile înscrise în autorizație iar a patra persoana de 58 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin nu ar fi deținut nicio categorie de autorizație pentru vânătoare.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de braconaj cinegetic, patru arme letale de vânătoare și muniția aferentă fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor.

drobetapress
ADMINISTRATOR
PROFILE

Alte știri

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Error while loading reCapcha. Please set the reCaptcha keys under Theme Options in admin area

Ultimile știri

Publicitate

PUBLICITATE

RSS STIRILE TVR