Pandemie fabricată: testarea persoanelor se face pentru orice tulpină a unui coronavirus, nu în mod special pentru COVID-19

Următorul articol este de pe un forum medical. Scriitorul, care este un om de știință respectat profesional pe scară largă în SUA, preferă să rămână anonim, deoarece prezentarea oricărei păreri diferită de cea oficială poate provoca mult stres în mediul toxic cauzat de înșelătoria care înconjoară COVID-19 în aceste zile. . – Julian Rose

Lucrez în domeniul sănătății. Iată problema, testăm oamenii pentru orice tulpină a unui coronavirus. Nu specific pentru COVID-19. Nu există teste fiabile pentru un anumit virus COVID-19. Nu există agenții sau puncte de presă de încredere pentru raportarea numărului de cazuri reale de virus COVID-19. Acest lucru trebuie abordat în primul rând. Fiecare acțiune și reacție la COVID-19 se bazează pe date complet defectuoase și pur și simplu nu putem face evaluări exacte.

Acesta este motivul pentru care auziți că majoritatea persoanelor cu COVID-19 nu prezintă altceva decât simptome asemănătoare răcelii / gripei. Acest lucru se datorează faptului că majoritatea tulpinilor de coronavirus nu sunt altceva decât simptome asemănătoare răcelii / gripei. Cele câteva cazuri reale de Coronavirus au unele răspunsuri respiratorii mai proaste, dar au totuși o rată de recuperare foarte promițătoare, în special pentru cei fără probleme anterioare.

„Standardul de aur” în testarea COVID-19 sunt particulele de coronavirus izolate / purificate în laborator, lipsite de orice contaminanți și particule care arată ca viruși, dar care nu sunt, care s-au dovedit a fi cauza sindromului cunoscut sub numele de COVID-19 și obținute prin utilizarea unor metode și controale adecvate de izolare virală (nu PCR-ul utilizat în prezent sau teste de serologie / anticorp care nu detectează virusul ca atare). PCR ia practic un eșantion de celule și amplifică orice ADN pentru a căuta „secvențe virale”, adică biți de ADN neuman care par să se potrivească cu părți ale unui genom viral cunoscut.

Problema este că se știe că testul nu funcționează.

Acesta folosește „amplificare”, ceea ce înseamnă a lua o cantitate foarte mică de ADN și a-l crește exponențial până când poate fi analizat. Evident, orice contaminare minută din eșantion va fi, de asemenea, amplificată, ducând la erori potențiale de descoperire.

În plus, caută doar secvențe virale parțiale, nu genomi întregi, astfel încât identificarea unui singur agent patogen este aproape imposibil chiar dacă ignorați celelalte probleme.

Trusele de testare Mickey Mouse trimise la spitale, cel mai bine, spun analiștilor că aveți ADN viral în celulele voastre. Ceea ce au majoritatea dintre noi, de cele mai multe ori. Este posibil să vă spună că secvența virală este legată de un anumit tip de virus – spune imensa familie de coronavirus. Dar asta e tot. Ideea cum că aceste truse pot izola un virus specific, cum ar fi COVID-19, este o prostie.
Și asta nici nu intră în cealaltă problemă – sarcina virală.
Dacă vă amintiți, PCR funcționează amplificând cantități mici de ADN. Prin urmare, este inutil să vă spun cât de mult virus puteți avea. Și aceasta este singura întrebare care contează cu adevărat atunci când vine vorba de diagnosticarea bolii. Toată lumea va avea câțiva viruși în sistemul lor în orice moment și majoritatea nu vor provoca boli, deoarece cantitățile lor sunt prea mici. Pentru ca un virus să vă îmbolnăvească, aveți nevoie de mult, de o cantitate masivă. Dar PCR nu testează încărcătura virală și, prin urmare, nu poate determina dacă este prezentă în cantități suficiente pentru a vă îmbolnăvi.
Dacă vă simțiți rău și faceți un test PCR, este posibil să se identifice orice ADN aleatoriu de virus, chiar dacă nu sunt deloc implicați în boala dumneavoastră, ceea ce duce la un diagnostic fals.
Iar coronavirusul este incredibil de comun. Un procent mare din populația umană mondială va avea ADN covid în cantități mici, chiar dacă sunt perfect bine sau sunt bolnavi de un alt agent patogen.
Vedeți încotro se îndreaptă asta? Dacă doriți să creați o panică total falsă cu privire la o pandemie total falsă – alegeți un coronavirus.
Sunt incredibil de obișnuiți și sunt mulți. Un procent foarte mare de persoane care s-au îmbolnăvit prin alte mijloace (gripă, pneumonie bacteriană, orice) va avea un rezultat pozitiv.
Testul PCR iese pentru covid chiar dacă îl faceți corect și excludeți contaminarea, pur și simplu pentru că coronavirușii sunt foarte frecvenți.
Există sute de mii de victime ale gripei și pneumoniei în spitale din întreaga lume la un moment dat.
Tot ce trebuie să faceți este să selectați cel mai bolnav dintre aceștia într-o singură locație – spune Wuhan – administrați-le testele PCR și susțineți că oricine prezintă secvențe virale similare unui coronavirus (care va fi inevitabil destul de puține) suferă de „noua” boală.
Deoarece ați selectat deja cele mai bolnave cazuri de gripă, o proporție destul de mare din eșantionul dvs. va muri.
Apoi puteți spune că acest „nou” virus are un CFR mai mare decât gripa și îl puteți folosi pentru a provoca mai multă îngrijorare și a face mai multe teste care, desigur, vor produce mai multe „cazuri”, ceea ce extinde testarea, care produce încă mai multe „cazuri” și tot asa si asa mai departe.
În scurt timp ai „pandemia” ta și tot ce ai făcut este să folosești un simplu kit de test pentru a converti cele mai grave cazuri de gripă și pneumonie în ceva nou care nu există de fapt.
Acum rulați aceeași înșelătorie în alte țări. Asigurându-vă că mențineți mesajul fricii la înălțime, astfel încât oamenii să se simtă panicați și mai puțin capabili să gândească critic.
Singura ta problemă va fi aceea – datorită faptului că nu există un agent patogen nou mortal, ci doar persoanele bolnave obișnuite, îți etichetezi greșit numărul de cazuri și, în special, decesele tale, vor fi mult prea mici pentru o pandemie provocată de virus.
Dar puteți opri oamenii să arate acest lucru în mai multe moduri.
1. Puteți susține că acesta este doar începutul și sunt iminente mai multe decese. Folosiți acest lucru ca o scuză pentru a pune în carantină pe toată lumea și apoi susțineți că carantina a împiedicat milioane de morți așteptați.
2. Puteți spune oamenilor că „minimizarea” pericolelor este iresponsabilă și îi intimidați să nu vorbească despre cifre.
3. Puteți vorbi despre prostii despre numere inventate, în speranța de a orbi oamenii cu pseudostiință.
4. Puteți începe să testați bine persoanele (care, desigur, vor avea, de asemenea, probabilitate de ADN-ul coronavirusului în ele) și, astfel, umflați-vă „cifrele de caz” cu „purtători asimptomatici” (va trebui, bineînțeles, să le învârtiți pentru a suna mortal chiar dacă orice virolog știe cu cât aveți mai multe cazuri, mai puține simptome, cu atât este mai puțin mortal agentul dumneavoastră patogen.
Faceți acești 4 pași simpli și puteți avea propria pandemie fabricată în întregime și funcțională în câteva săptămâni.
Nu pot „confirma” ceva pentru care nu există un test precis.

Sursa: https://www.globalresearch.ca/manufactured-pandemic-testing-people-any-strain-coronavirus-not-specifically-covid-19/5707781