MEDICI ÎMPOTRIVA VACCINURILOR – ASCULTĂ PĂREREA CELOR CARE AU FĂCUT CERCETARE

(Articol tradus din limba engleza. Originalul: June 7, 2015 by Joel Edwards
Last updated on: April 23, 2018 poate fi citit aici: Doctors Against Vaccines – Hear From Those Who Have Done the Research (organiclifestylemagazine.com)

Publicul larg împărtășește o concepție greșită – că toți medicii sau toți „medicii adevărați” sprijină vaccinarea. Deși este adevărat că majoritatea medicilor susțin vaccinurile, nu toți o fac.

Majoritatea medicilor susțin orbește recomandările Asociației Medicale Americane și Academiei Americane de Pediatrie. Medicii sunt instruiți în administrarea vaccinurilor, nu în modul în care sunt acestea fabricate. Există unii medici care aleg să facă cercetarea ei înșiși pentru a-și dezvolta o opinie informată cu privire la acest subiect. Acești medici care devin cunoscători în vaccinuri ajung de obicei să susțină anti-vaccinarea.

Fără îndoială, trăim în epoca autismului, dar este și epoca bolilor cronice. Unul din optzeci și opt de copii este diagnosticat cu autism, în timp ce jumătate dintre copii se confruntă acum cu boli cronice precum astmul, diabetul, ADHD, etc. Această creștere a bolii se corelează cu creșterea dramatică a vaccinurilor administrate copiilor noștri, împreună cu o expunerea la alte substanțe chimice toxice.

Dr. Russel Blaylock este un medic cu multiple preocupări. El este un neurochirurg certificat la bază, care deține o practică nutrițională. Dr. Blaylock este medic, conferențiar și autor. A practicat medicina timp de 25 de ani înainte de a-și continua studiile și cercetările nutriționale cu normă întreagă.

Ce se întâmplă cu creierul odată vaccinat?

Se pare că creierul este întotdeauna neglijat atunci când farmacologii iau în considerare efectele secundare ale diferitelor medicamente. Același lucru este valabil și pentru vaccinări. Mult timp nimeni nu a luat în considerare efectul vaccinărilor repetate asupra creierului. Aceasta s-a bazat pe o concluzie greșită conform căreia creierul a fost protejat de activarea imunitară prin poarta sa de protecție specială numită bariera hematoencefalică. Studii mai recente au arătat că celulele imune pot pătrunde direct în creier și, mai important, sistemul imunitar special al creierului poate fi activat prin vaccinare.

Vedeți, creierul are un sistem imunitar special care funcționează printr-un tip unic de celule numite microglia.

Aceste celule minuscule sunt împrăștiate în tot creierul, culcate latente și așteaptă să fie activate. De fapt, acestea sunt activate de mulți stimuli și sunt destul de ușor de activat. Pentru discuția noastră, activarea sistemului imunitar al organismului prin vaccinare este un stimul important pentru activarea microgliei cerebrale.

Numeroase studii au arătat că atunci când sistemul imunitar al corpului este activat, celulele imune ale creierului sunt, de asemenea, activate. Acest lucru se întâmplă pe mai multe căi, care nu sunt importante pentru această discuție. Cu cât sistemul imunitar al organismului este mai puternic stimulat, cu atât reacția creierului este mai intensă. Activarea prelungită a sistemului imunitar al corpului produce, de asemenea, activarea prelungită a sistemului imunitar al creierului.

Aici se află pericolul politicii noastre actuale de vaccinare.

Ambele Academia Americană de Pediatrie și Academia Americană de Practică Familială au aprobat o listă în creștere de vaccinuri pentru copii, chiar și nou-născuți, precum și vaccinuri anuale împotriva gripei atât pentru copii, cât și pentru adulți. Copiii primesc până la 22 de vaccinări înainte de a merge la școală.

Ce se întâmplă când sistemul imunitar al creierului este activat?

Celulele sistemului imunitar ale creierului, odată activate, încep să se miște în jurul sistemului nervos, secretând numeroase substanțe chimice imune (numite citokine și chemokine) și turnând o cantitate enormă de radicali liberi într-un efort de a ucide organismele invadatoare. Problema este că nu există organisme invadatoare. Vaccinul a fost păcălit să creadă că există.

Spre deosebire de sistemul imunitar al organismului, microglia secretă, de asemenea, alte două substanțe chimice care sunt foarte distructive pentru celulele creierului și procesele lor de conectare. Aceste substanțe chimice, glutamatul și acidul chinolinic, se numesc excitotoxine. De asemenea, cresc dramatic generarea de radicali liberi în creier. Studiile efectuate pe pacienți au arătat că nivelurile acestor două excitotoxine pot crește la niveluri foarte periculoase în creier în urma infecțiilor virale și bacteriene ale creierului. Nivelurile ridicate de acid chinolinic din creier sunt considerate a fi cauza demenței observate cu infecția cu HIV.

Problema cu politica noastră actuală privind vaccinurile este că atât de multe vaccinuri sunt administrate atât de aproape și într-o perioadă atât de lungă încât sistemul imunitar al creierului este activat în mod constant. Acest lucru a fost demonstrat experimental în numeroase studii. Aceasta înseamnă că creierul va fi expus la cantități mari de excitotoxine, precum și de citokine imune în aceeași perioadă.

Studiile asupra tuturor acestor tulburări, chiar și în autism, au arătat niveluri ridicate de citokine imune și excitotoxine în sistemul nervos. Aceste substanțe chimice distructive, precum și radicalii liberi pe care le generează, sunt difuzate în întregul sistem nervos provocând daune, un proces numit leziune a spectatorilor. Este ca și cum ai arunca o bombă într-o mulțime. Nu numai că unii vor fi uciși direct de explozie, dar cei care se află în raza exploziei vor fi uciși de șrapnel.

În mod normal, sistemul imunitar al creierului, la fel ca cel al corpului, se activează rapid și apoi se oprește imediat pentru a minimiza daunele prezentei. Vaccinarea nu va permite microgliei să se oprească. În creierul în curs de dezvoltare, acest lucru poate duce la probleme de limbaj, disfuncții comportamentale și chiar demență. La adulți, poate duce la sindromul războiului din Golf sau la una dintre cele mai frecvente boli neurodegenerative, cum ar fi boala Parkinson, demența Alzheimer sau boala Lou Gehrig (SLA).

Dr. Jay Gordon

În 1980, am abandonat programul de vaccinare recomandat. Am primit zeci și zeci de telefoane de la mame și tati, spunând că copilul lor a primit vaccinul în urmă cu câteva zile și că acționează puțin diferit. Nu puteau să numească exact care este problema, dar copilul lor nu acționa la fel ca înainte de a face vaccinul. M-au întrebat dacă este bine … dacă este normal? Inițial, așa cum am fost antrenat să fac, am răspuns da. După zeci și zeci și zeci de telefoane, am decis că ar fi bine să ascult mult mai mult aceste mame.

Am oprit câteva vaccinuri. I-am întârziat pe alții.

Nu, nu sunt „anti-vaccinare”.

Sunt conștient de implicațiile asupra sănătății publice ale abandonării complete a programului nostru actual de vaccinuri și cu siguranță nu susțin acest lucru. Ceea ce îmi doresc cu adevărat este o discuție sinceră cu privire la riscurile și beneficiile fiecărui vaccin și combinațiile de vaccinuri pentru copilul dumneavoastră. Doar copilul tău. Experiența mea este că mulți părinți nu au ocazia să discute aceste concepte și aceste detalii cu medicii lor.

După cum puteți vedea, dr. Gordon nu este chiar atât de anti-vaccin. A fost renumit pentru că este medicul care tratează fiul lui Jenny McCarthy și nici ea nu este atât de anti-vaccin. Dr. Gordon și-a câștigat reputația de a fi anti-vaccin, deoarece este împotriva unor vaccinuri și a programului actual de vaccinuri recomandat.

Dr. Suzanne Humphries

Sunt un medic cu studii convenționale, care a participat la sistemul convențional din 1989 până în 2011. În acei ani am văzut cât de des această abordare eșuează și creează noi boli pacienților. Am părăsit medicina convențională pentru a cerceta numeroasele probleme legate de teoria medicală principală.

Nu consider că este normal să spun nimănui dacă să se vaccineze sau nu. Datoria mea este să înțeleg cât de mult pot despre vaccinuri și să le ofer oamenilor o înțelegere mai completă din care ei să facă singuri alegerile. Aceasta nu a fost niciodată o prioritate pentru serviciile publice de sănătate. De fapt, există o documentație amplă conform căreia prioritatea a fost chiar opusă și, de fapt, pentru a înăbuși „orice îndoieli posibile, dacă sunt bine întemeiate sau nu” cu privire la vaccinuri.

Următorul document este registrul federal american DHHS din 1984, care enumera regulile finale referitoare la campaniile de vaccinare împotriva poliomielitei din SUA după trei decenii de scandal și dezinformare.

Această prioritate a pus numeroase vieți în pericol, deoarece problemele majore legate de vaccinare au fost și sunt trecute cu vederea de către factorii de decizie politică privind vaccinurile.

Există multe probleme legate de știința care stă la baza informațiilor despre vaccin. Încă nu am întâlnit un medic pediatru suficient de informat pentru a oferi consimțământul informat. Imunitatea copiilor a fost înțeleasă greșit de imunologi, așa cum recunoaște literatura de imunologie. Abia recent s-a răspuns la câteva întrebări importante cu privire la motivele pentru care sistemele imune ale sugarilor nu funcționează ca cele ale adulților. Există motive întemeiate pentru toleranța pe care o are copilul, iar răspunsul este să nu întrerupeți programul cu aluminiu și vaccinuri pentru a-l crește. Acum se știe că are consecințe pe termen lung.

Există puține studii care compară copiii niciodată vaccinați, cu copii vaccinați parțial sau complet. În ceea ce privește studiile de siguranță, o problemă majoră este că majoritatea studiilor privind vaccinurile utilizează un alt vaccin ca placebo de control sau utilizează substanța de bază a vaccinului. Există un singur studiu recent (Cowling 2012) în care s-a folosit un adevărat placebo salin, mai degrabă decât un alt vaccin sau fluidul purtător care conține totul, cu excepția antigenului principal. Studiul respectiv nu a arătat nicio diferență în ceea ce privește infecția virală gripală între grupuri, dar în mod uimitor a relevat o rată de 5-6 ori mai mare a infecțiilor virale non-gripale la vaccinați. Nu este de mirare că mai multe placebo-uri adevărate nu sunt utilizate în cercetarea vaccinului.

Dr. Tenpenny, D.O.

Dr. Sherri Tenpenny este antivaccinist înflăcărat. A petrecut nenumărate ore cercetând dezbaterea vaccinului și este familiarizată cu toate argumentele pro și contra. Ea este ferm împotriva vaccinurilor. Ea, la fel ca ceilalți medici de pe această listă, a fost acuzată că a încasat temerile legate de vaccin, dar care parte a dezbaterii câștigă mai mulți bani?

Îmi frânge continuu inima că oamenii trebuie să experimenteze personal o leziune severă a vaccinului – sau să observe o reacție gravă la cineva iubit – înainte de a se trezi la adevărul absolut: vaccinurile pot provoca și provocă rău. Au auzit argumentele și poveștile de la alții. Ei au ignorat pledoariile cu privire la riscuri și au scăpat îngrijorările cu privire la reacțiile la vaccin prezentate de prietenii preocupați. În schimb, au avut încredere în medicul lor pediatru neinformat sau au cedat sub presiunea soacrei lor.

Și acum, sunt lăsați să țină punga, ca să zic așa: o tragedie teribilă și o viață de îngrijiri medicale și facturi medicale, în timp ce privesc starea de sănătate a persoanei iubite deteriorându-se în fața ochilor lor neajutorați, regretabili și furioși. Numai Gardasil a înregistrat peste 38.000 de evenimente adverse raportate până în martie 2015. Și acest număr este estimat a fi doar 10% din toate evenimentele adverse reale. SaneVax.org documentează cazul, după un caz scump, al fetelor rănite cu facturi medicale uriașe după acest vaccin – iar Gardasil este doar unul dintre cele 16 vaccinuri administrate copiilor. Câți dolari sunt cheltuiți efectiv pentru leziunile din vaccin, în căutarea unui diagnostic, plata pentru medicamente și încercarea disperată de a găsi o modalitate de a inversa daunele? Adevăratul cost al vaccinării este mai mult decât costul cumpărării și administrării vaccinurilor. Zeci de milioane nespuse cheltuite pentru răniri nu sunt incluse în calcule.

Dr. Andrew Wakefield

Dr. Wakefield este un gastroenterolog și cercetător care a cercetat urmările vaccinului MMR. În 1998, Wakefield, prof. John Walker Smith, dr. Simon Burch și alți 10 co-autori au publicat o lucrare în Lancet, un British Medical Journal, care a arătat o posibilă corelație între vaccinul MMR și disfuncția gastro-intestinală rezultată împreună cu dezvoltarea de întârzieri și autism. Deși lucrarea nu a precizat un efect cauzal concludent, a afirmat necesitatea unui studiu suplimentar asupra posibilității ca vina să fie vaccinul MMR. Wakefield a continuat să atragă atenția public asupra posibilității, criticând vaccinul MMR și a cerut separarea celor trei vaccinuri.

Citiți orice articol pro-vaccin care contestă legătura dintre vaccinări și autism, iar Andrew Wakefield are șanse să fie menționat ca producătorul unui studiu fraudulos. Infracțiunea lui nu a fost atât de a cere separarea vaccinurilor, cât faptul că a adus îndoieli dogmei vaccinului. Acest lucru i-a adus și dușmănia industriei farmaceutice.

Dr. Wakefield a fost acuzat de fraudă și, ulterior, și-a pierdut licența medicală. Supranumit tatăl mișcării anti-vaccin, Wakefield a fost atât venerat, cât și denigrat, în funcție de ce parte a argumentului își folosește numele. Lucrul bizar este că el nu este anti-vaccin. El este, totuși, un critic al vaccinului MMR și a declarat public că vaccinurile împotriva rujeolei, oreionului și rubeolei trebuie administrate separat.

În 1999, am propus ca riscul MMR-autism să poată fi, în parte, în funcție de vârsta de expunere: cu cât vaccinul este făcut mai devreme, cu atât riscul este mai mare. De ce? Deoarece, cu cât faci pojar mai devreme, cu atât este mai mare riscul unui rezultat advers. Această idee a fost împărtășită CDC. Au testat ipoteza la copiii din zona de metrou Atlanta și au descoperit că este adevărată.

Au descoperit dincolo de orice îndoială că două subgrupuri de copii erau expuse riscului: copiii care aveau efectiv o dezvoltare normală la vârsta de 1 an și băieții negri. Au ascuns acest risc timp de 13 ani și au înșelat pe toată lumea, punând în pericol milioane de copii. În cuvintele doctorului William Thompson, om de știință responsabil cu acest studiu, cu analiza datelor și cu dezvăluirea fraudei: am fost implicat în înșelarea a milioane de contribuabili cu privire la potențialele efecte secundare negative ale vaccinurilor.

Am depus o plângere oficială la Oficiul pentru Integritate în Cercetare, care detaliază frauda. Problema este în prezent în curs de investigare de către Congresul SUA cu perspectiva audierilor la sfârșitul acestui an.

Dr. Lawrence Palevsky

Nu m-am întors cu spatele când am auzit părinte după părinte – în zeci, în sute și apoi în mii – încep să spun că copiii lor sunt bine, apoi s-au vaccinat și apoi li s-a întâmplat ceva foarte rău acut sau în câteva zile, săptămâni sau chiar luni. Acelor părinți li s-a spus 100% din timp de către sistemul medical convențional: „Este o coincidență. Nu ar putea fi legat de vaccin.

Ca persoană care este curioasă despre știință și întrebări, mi-a devenit evident că este posibil să nu existe o coincidență aici și că se poate întâmpla ceva mai mult.

Literatura susține faptul că vaccinurile au rezultate adverse mult mai mari asupra genotipului corpului, sistemului imunitar al corpului, creierului corpului și funcțiilor intracelulare ale corpului decât suntem dispuși să le spunem publicului.

Susținătorii pro-vaccin susțin că există mii de studii care demonstrează că vaccinurile sunt sigure. Dr. Palevsky explică de ce aceste studii sunt defectuoase.

… pentru ca noi să putem aprofunda cu adevărat aceste studii, trebuie să ne uităm la cine a susținut studiile. Care a fost proiectarea studiului? Care erau grupurile de control? Cât de mare a fost numărul real de copii sau adulți care a fost utilizat în aceste studii? Cred că vom vedea că în majoritatea acestor studii, siguranța reală nu a fost niciodată dovedită.

Unul dintre lucrurile pe care cred că le putem spune cu adevărat că este că producătorii de vaccinuri și organizațiile medicale convenționale nu au făcut studii care să compare copiii vaccinați cu copiii nevaccinați. Pentru a ști cu adevărat dacă copiii care au fost vaccinați au un efect advers din cauza unui vaccin, trebuie să folosim un grup placebo căruia i s-a administrat o injecție cu ser fiziologic normal pentru a evalua dacă au dezvoltat sau nu aceleași simptome ca și copiii care au fost vaccinați.

Aceste studii nu sunt făcute. Nu s-au făcut deoarece sistemul medical convențional spune că nu este etic să lăsăm copiii nevaccinați pentru orice perioadă de timp. Dar, majoritatea studiilor de siguranță a vaccinurilor care se fac durează oricum între una și patru săptămâni. Copiii sunt urmăriți în decurs de una până la patru săptămâni. Apoi, nu sunt urmăriți într-un mod foarte detaliat pentru a recunoaște dacă vreunul dintre rezultatele lor asupra sănătății ar putea fi legate de vaccinul pe care l-au primit acum una până la patru săptămâni.

Ceea ce ajunge să se întâmple este că compară ratele de incidență ale acestor reacții vaccinale sau aceste simptome pe care le primesc copiii după ce sunt vaccinați cu cât de des sunt observate aceste simptome în populația generală, pentru a verifica și a vedea dacă acest grup vaccinat se manifestă în vreun fel o incidență crescută a acestor simptome decât ar obține populația generală. Dar adevărul este că populația generală este vaccinată, deci compară un grup vaccinat cu un grup vaccinat.

Dr. Buchwald, M.D.

Declinul bolilor infecțioase din țările dezvoltate nu a avut nimic de-a face cu vaccinările, ci cu scăderea sărăciei și a foamei.

Dr. Glen Dettman

Este jalnic și ridicol să spunem că am învins vreodată variola cu vaccinuri, când doar 10% din populație a fost vreodată vaccinată.

Dr. Archie Kalokerinos, M.D.

Până la 90% din scăderea totală a ratei de deces a copiilor între 1860-1965 din cauza tusei convulsive, scarlatină, difterie și rujeolă a apărut înainte de introducerea imunizărilor și a antibioticelor.

Dr. Mendelsohn, M.D.

Bănuiala mea, care este împărtășită de alții din profesia mea, este că cele aproape 10.000 de decese SIDS care apar în Statele Unite în fiecare an sunt legate de unul sau mai multe vaccinuri cărora li se administrează în mod obișnuit copiilor. Vaccinul contra tusei este cel mai probabil ticălos, dar ar putea fi și unul sau mai multe dintre celelalte.

Peter Baratosy, M.D. PhD, Australia

Văd mulți copii în cabinetul meu. Văd diferența dintre cei imunizați și cei neimunizați. Cei nevaccinați sunt mult mai sănătoși și au mai puține infecții, răceli, otis media și amigdalită.

John B.Classen, M.D., M.B.A.

Datele mele demonstrează că studiile utilizate pentru susținerea imunizării sunt atât de defectuoase încât este imposibil de spus dacă imunizarea oferă un beneficiu net pentru oricine sau pentru societate în general. Această întrebare poate fi determinată numai de studii adecvate, care nu au fost efectuate niciodată. Defectul studiilor anterioare este că nu a existat o urmărire pe termen lung și nu s-a analizat toxicitatea cronică. Societatea Americană de Microbiologie mi-a promovat cercetarea … și astfel recunoaște necesitatea unor studii adecvate.

Raymond Obomsawin, PhD

Întârzierea imunizării DPT până la vârsta de 2 ani în Japonia a dus la o scădere dramatică a efectelor secundare adverse. În perioada 1970-1974, când vaccinarea DPT a început la vârsta de 3 până la 5 luni, sistemul național japonez de compensare a plătit cereri pentru 57 de cazuri permanente de vaccin cu daune grave și 37 de decese. În perioada de șase ani care a urmat, 1975-1980, când injecțiile cu DPT au fost întârziate la vârsta de 24 de luni, reacțiile severe din vaccin au fost reduse la un total de opt, cu trei decese. Aceasta reprezintă o reducere de 85 până la 90% în cazurile severe de daune și deces.

Dr. Howard Weiner, Immunologist, Harvard Medical School

Dacă o persoană are tendința către o boală, la o anumită vârstă, un vaccin ar putea să o facă mai susceptibilă mai târziu, atunci când apar alte provocări.

Philip Incao, M.D. Testimony on the Hepatitis Vaccine, Ohio 3/1/99

Un punct critic, care nu este menționat niciodată de cei care susțin vaccinarea în masă este că sănătatea copiilor a scăzut semnificativ din 1960, când vaccinurile au început să fie utilizate pe scară largă. Potrivit sondajului National Health Interview Survey realizat anual … un șocant 31% dintre copiii din SUA de astăzi au probleme cronice de sănătate … În cariera mea medicală, am tratat copii vaccinați și nevaccinați, iar cei nevaccinați erau mult mai sănătoși și mai robusti. Alergiile, astmul și tulburările de comportament și atenție au fost în mod clar mai frecvente la pacienții mei tineri care au fost vaccinați.

Mary N. Megson, M.D.

Autismul poate fi o tulburare legată de întreruperea proteinei G-alfa, care afectează receptorii retinoizi din creier. Un studiu realizat pe șaizeci de copii cu autism sugerează că autismul poate fi cauzat de inserarea unui defect al proteinei G-alfa, toxina pertussis găsită în D.P.T. vaccin, în copii cu risc genetic.

Guylaine Lanctot M.D.

Autoritățile medicale continuă să mintă. Vaccinarea a fost un dezastru pentru sistemul imunitar. De fapt, provoacă multe boli. Ne schimbăm codul genetic prin vaccinare.

Dr. Kalokerinos, M.D.

A fost similar cu vaccinarea împotriva rujeolei. Au trecut prin Africa, America de Sud și în alte părți și au vaccinat copii bolnavi și înfometați … Au crezut că șterg rujeola, dar majoritatea celor susceptibili la rujeolă au murit din cauza unei alte boli pe care au dezvoltat-o ca urmare a vaccinării. Vaccinarea le-a redus nivelul imunitar și a acționat ca o infecție. Mulți au avut septicemie, gastro-enterită, etc., sau și-au înrăutățit starea nutrițională și au murit din cauza malnutriției. Așadar, au fost foarte puțini sugari susceptibili rămași în viață pentru a lua rujeola. Este o modalitate de a obține statistici bune, de a-i ucide pe toți cei sensibili, ceea ce au făcut literalmente.

Concluzie
AMA a fost întotdeauna coruptă. Uită-te înapoi la vechile lor recomandări de fumat tutun. AMA a fost, de asemenea, dat în judecată pentru menținerea unui boicot ilegal al chiropracticienilor. Sfaturile lor de specialitate au fost întotdeauna de vânzare către cel mai mare ofertant. CDC nu este diferit. Recent, aceștia au fost recunoscuți pentru acoperirea legăturii dintre vaccinul MMR și autism la copiii afro-americani. Consiliul lor consultativ este plin de persoane din industrie care își promovează propriul interes. AAP pare să funcționeze în primul rând pentru producătorii de vaccinuri.

Există două tipuri de experți pro-vaccin; cei care regurgitează retorica pro-vaccin și cei care sunt plătiți de industriile farmaceutice. Majoritatea autorităților de reglementare sunt al doilea tip de experți. (Știm cu toții că banii vorbesc și banii mulți țipă!). Nu puteți face toate cercetările și ajungeți la concluzia că vaccinurile sunt sigure. Cei care cercetează resping invariabil toate vaccinurile sau refuză multe dintre ele.