Fie că eşti la Londra, Varşovia sau Severin,

la Cinema City ai parte de aceeaşi experienţă cinematografică de top

Comunicat de presă

Drobeta-Turnu Severin,1 22 Octombrie 2015 1 Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe din România, parte din Cineworld Group, al doilea mare operator de cinematografe din Europa, a inaugurat cel de-al 21-lea multiplex al companiei, localizat în Severin Shopping Center. Odată cu această deschidere – care urmează la scurt timp după lansarea oficială a noului multiplex din Deva, de la începutul lunii octombrie –, Cinema City România devine numărul 3 în reţeaua Cineworld, din punct de vedere al numărului de ecrane, după Marea Britanie şi Polonia.

Am fost impresionaţi şi bucuroşi deopotrivă să primim un număr mare de spectatori din Severin încă din primele zile de la deschiderea celui mai nou multiplex Cinema City din regiune. Rămânem consecvenţi dorinţei de a oferi publicului român experienţe cinematografice speciale, la standarde internaţionale. Astfel, fie că ne aflăm la Londra, Varşovia sau Severin, iubitorii de film beneficiază de aceeaşi calitate tehnologică, arhitecturală şi a serviciilor. În plus, datorită numărului de săli şi a listei variate de filme disponibile la multiplexul Cinema City, locuitorii din Severin au libertatea de a-şi croi programul în funcţie de filmul preferat. Iar sfârşitul de an este unul cu adevărat spectaculos din punct de vedere cinematografic: amintim doar mult-aşteptatele premiere «James Bond: Spectre» şi «Star Wars: Trezirea Forţei» – la care s-au pus deja în vânzare biletele în reţeaua Cinema City – şi deja suntem din ce în ce mai nerăbdători să ne revedem în sala de cinema”, a declarat Ioana Ionescu, Marketing Manager Cinema City România.

Cinematograful din Shopping City Severin dispune de 6 săli complet digitalizate, dintre care 5 sunt 3D, iar una este 2D, însumând un număr total de 939 de locuri. În plus, noul multiplex include şi o zonă de lounge & bar. Astfel, Cinema City le aduce locuitorilor din Drobeta-Turnu Severin, dar şi celor din localităţile din proximitate, cea mai inovatoare tehnologie, săli cu o arhitectura deosebită şi, nu în ultimul rând, servicii de o calitate superioară.

Filme* la Cinema City din Severin Shopping Center în săptămâna 23-29 octombrie 2015

Avanpremieră

Hotel Transilvania 2 3D” („Hotel Transylvania 2 3D”) – dublat

În Hotelul Transilvania lucrurile s-au schimbat puţin în ultima vreme: politica strictă a lui Dracula care acceptă doar monştri în hotel s-a mai relaxat, iar hotelul îşi deschide porţile şi oamenilor. Dar în spatele cavourilor închise, Dracula este neliniştit deoarece adorabilul său nepot, jumătate vampir, jumătate om, Dennis, nu dă semne că ar fi şi vampir.

Aşa că, în timp ce Mavis îşi vizitează socrii umani (şi are şi ea parte de un şoc cultural), bunicul vampir Dracula îşi cheamă prietenii Frank, Murray, Wayne şi Griffin pentru a-l supune pe Dennis unor antrenamente speciale. Însă nimeni nu ştie că tatăl lui Drac, foarte bătrânul şi morocănosul Vlad e pe cale să facă o vizită familiei. Când Vlad află ca strănepotul său nu este de sânge pur şi că oamenii pot să stea acum la Hotel Transilvania, lucrurile o iau un pic razna.

Premiere

Ultimul vânător de vrăjitoare” („The Last Witch Hunter”)

Lumea modernă ascunde multe secrete, dar cel mai uluitor este acela că vrăjitoarele trăiesc încă printre noi; sunt creaturi vicioase supranaturale care au de gând să dezlănţuie asupra lumii Moartea Neagră, şi să lichideze rasa umană pentru totdeauna.

Armate întregi de vânători de vrăjitoare s-au luptat cu aceşti inamici nefireşti timp de secole, printre ei şi Kaulder, un războinic viteaz care, cu multă vreme în urmă a căsăpit-o pe Regina Vrăjitoare, decimându-i toţi discipolii pe parcurs. În clipa morţii, regina l-a blestemat pe Kaulder cu nemurirea, separându-l pentru totdeauna de iubita lui soţie şi de fiica lui.

În zilele noastre, Kaulder este singurul vânător de vrăjitoare care mai e în viaţă, şi are în spate o veşnicie de când vânează vrăjitoare solitare. Tot de o veşnicie îi e dor şi de familia lui. Însă, fără ştirea lui Kaulder, Regina Vrăjitoare e readusă la viaţă, şi acum caută să se răzbune pe cel care a ucis-o, declanşând o bătălie legendară care va hotărî soarta omenirii.

Super Chef” („Burnt”)

Chef-ul Adam Jones (Bradley Cooper) a avut totul – şi a pierdut totul. Un adevărat rockstar cu 2 stele Michelin, dar şi cu obiceiuri nesănătoase pe măsură, fostul enfant terrible de pe scena resturantelor din Paris a făcut totul altfel, de fiecare dată, şi nu i-a păsat niciodată decât de emoţia creării unei explozii de gusturi. Totuşi, pentru a avea propria sa bucătărie şi a obţine cea de-a treia stea Michelin, va avea nevoie de tot ce e mai bun de partea lui, inclusiv de frumoasa Helene (Sienna Miller). „Burnt” este o poveste remarcabilă, amuzantă şi emoţională despre dragostea pentru gastronomie, iubirea dintre doi oameni şi importanţa de a primi o a doua şansă în viaţă.

Dramă & Horror

Crimson Peak”

Când un străin fermecător îi fură inima, o tânără acceptă să se mute cu acesta la Crimson Peak, pe domeniul familiei lui, într-o casă roşie ca sângele, un loc plin de secrete care o vor bântui pentru eternitate. Între dorinţă şi tenebre, între mister şi nebunie stă adevărul din spatele casei din Crimson Peak.

Acţiune & aventură

Gangsteri de legendă” („Legend”)

Regizat de Brian Helgeland, „Gangsteri de legendă” spune povestea celor mai cunoscuţi infractori britanici, gemenii Reggie şi Ronnie Kray, în perioada lor de glorie de la jumătatea anilor ’60. După ce Ronnie este eliberat din închisoare, cei doi fraţi încep să-şi consolideze imperiul în Londra, încercând să elimine cartelul criminal al lui Charlie Richardson şi colaborând cu mafia americană care caută să pătrundă în oraş.

The Walk: Sfidează limitele 3D” („The Walk 3D”)

Doisprezece oameni au păşit pe Lună. Numai unul a parcurs, sau va fi parcurs vreodată, imensul vid dintre cele două Turnuri gemene din New York. Philippe Petit (Joseph Gordon-Levitt) şi mentorul său, Papa Rudy (Ben Kingsley), sunt ajutaţi de către o echipă internaţională fără egal, care depăşeşte toate obstacolele, disensiunile, trădările şi nenumăratele limite pentru a-şi duce la îndeplinire planul lor nebunesc.

Pan: Aventuri în Ţara de Nicăieri 3D” („Pan 3D”)

Joe Wright se inspiră din celebrul roman al lui J.M. Barrie, dar îi reinventează micului Peter Pan biografia. În timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, băiatul este răpit de piraţi şi dus în Neverland, unde va descoperi curând că destinul său este să salveze întregul tărâm fermecat de planurile malefice ale piratului Barbă Neagră (Hugh Jackman).

Marţianul 3D” („The Martian 3D”)

În timpul unei misiuni pe Marte cu echipaj uman, astronautul Mark Watney (Damon) este considerat mort, victimă a unei furtuni puternice. Însă Watney supravieţuieşte urgiei şi descoperă că a fost lăsat singur pe ostila planetă. Cu provizii insuficiente, este nevoit să-şi folosească la maximum ingeniozitatea, inteligenţa şi forţa interioară pentru a rămâne în viaţă şi a găsi o cale prin care mesajul său de ajutor să ajungă pe Pământ.

Animaţii dublate

Cuibul dragonului 3D” („Dragon Nest: Warriors’ Dawn 3D”)

Pe continentul Altera „răul pândeşte din umbră”, iar oamenii şi elfii sunt nevoiţi să se alieze pentru a învinge Dragonul Negru, care se trezeşte după o lungă perioadă de inactivitate. Magia însoţeşte săbiile uriaşe, costumele cu decupaje atractive şi abilităţile de luptător ale eroilor porniţi în avans să îi vină de hac înfricoşătorului dragon şi armatei lui de monştri.

Mune: Gardianul lunii 3D” („Mune 3D”)

Într-un univers în care ziua şi noaptea se află sub atenta grijă a unor gardieni legendari, Mune, un mic spiriduş al nopţii, este ales să devină Gardianul Lunii, spre surprinderea tuturor. În ciuda unei staturi deloc impunătoare şi a lipsei sale de experienţă în coordonarea unei echipe, simpaticul personaj trebuie să ghideze Luna în noapte şi să vegheze asupra Lumii Viselor.

Blinky Bill”

Blinky Bill este un koala cu multă imaginaţie. Inimă de aventurier, el visează să plece din orăşelul Green Patch şi să devină mare explorator, exact ca tatăl său. Domnul Bill a dispărut cu ceva timp în urmă, iar Blinky este singurul care crede că acesta încă mai trăieşte. Într-o zi, micul Blinky dă peste indicii despre locaţia tatălui său şi hotărăşte să pornească în cea mai mare şi periculoasă aventură a vieţii sale.

*Sursă sinopsis-uri filme: Cinemagia.ro

Preţuri la Cinema City Drobeta-Turnu Severin

Preţurile biletelor pentru filmele 2D sunt de 16 lei, de luni până joi, înainte de ora 17.00 şi 18 lei după această oră. De vineri până duminică, înainte de ora 17.00, preţul este de 17,5 lei, iar după această oră preţul este de 19,5 lei.

Preţurile biletelor pentru filmele 3D sunt de 18 lei, de luni până joi, înainte de ora 17.00, şi 20 lei după această oră. De vineri până duminică, înainte de ora 17.00, preţul este de 20 lei, iar după această oră preţul este de 22 lei. Aceste preţuri nu includ costul ochelarilor 3D, pe care spectatorii îi pot păstra şi refolosi fără limită. Ochelarii 3D costă 3 lei.

Preţurile reduse pentru filmele 2D pentru elevi, studenţi şi pensionari, sunt: de luni până joi 14 lei, iar de vineri până duminică preţul este de 15 lei, înainte de ora 17.00 şi de 16 lei, după ora 17.00.

Preţurile reduse pentru filmele 3D pentru elevi, studenţi şi pensionari sunt: 17 lei de luni până joi înainte de ora 17.00, iar după această oră preţul este de 19 lei. De vineri până duminică, preţul este de 19 lei, înainte de ora 17.00, iar după această oră este de 21 lei.

Preţurile reduse pentru filmele 2D pentru copii sub 10 ani sunt de: 13,5 lei, de luni până joi şi de 14,5 lei de vineri până duminică înainte de ora 17.00; după această oră, preţul este de 15,5 lei. Pentru filmele 3D, preţul redus pentru copii sub 10 ani este de 15,5 lei.

Biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete, complet digitalizată, şi online. Mai multe detalii despre noul cinematograf pot fi găsite pe website-ul www.cinemacity.ro.

Despre Cinema City

Cinema City este cel mai mare operator de cinematografe din România şi face parte din Cineworld Group, al doilea mare lanţ de cinematografe din Europa. Compania are multiplexuri în 15 oraşe din ţară: Bucureşti, Arad, Bacău, Baia Mare, Brăila, Cluj, Constanţa, Deva, Drobeta-Turnu Severin, Iaşi, Ploieşti, Piteşti, Târgu Jiu, Târgu Mureş şi Timişoara.

În total, Cinema City operează 21 de multiplexuri, cu 190 de săli şi 34.355 de locuri. Cineworld Group este prezent în  9 ţări, deţinând 212 multiplexuri cu mai mult de 1.964 de săli, dintre care 25 IMAX şi 12 săli 4DX. Primul cinematograf al companiei a fost deschis în 1930 în Haifa, Israel, compania extinzându-se în Europa Centrală  în 1997, şi intrând în România în 2007.

Comments are closed.