Duminică 10 mai, la Festivalul Internațional de Teatru Nou de la Arad TNMS va fi prezent cu spectacolul PROFU’ DE RELIGIE de Mihaela Michailov, regia Bobi Pricop, de la ora 18.00 la sala mare a Teatrului Clasic “Ioan Slavici”. 
Distribuţia spectacolului: Marian Politic (Profu` de religie; Prezentator TV), Romaniţa Ionescu (Mara; Mama Marei; Psiholog; Prezentator TV), Raluca Păun (Anca; Mama Ancăi; Mama Marei; Profa de română; Prezentator TV), Cătălin Vieru (Andrei; Mama lui Andrei; Dirigu`; Prezentator TV), Dragoş Măceşanu (Bogdan; Profu` de sport; Purtător de cuvânt; Prezentator TV).
În stagiunea trecută, spectacolul a câştigat “Premiul Publicului” la Festivalul de Teatru “New plays from Europe” de la Wiesbaden (Germania) şi “Premiul pentru cea mai bună regie” laFestivalul de Teatru Scurt de la Oradea, ediția a XX-a – Bobi Pricop.
Miercuri 13 mai, la Festivalul de Teatru Toma Caragiu Ploiești, spectacolulSPARGEREA de Răzvan Petrescu, regia Dragoş Muşoiu, scenografia Andreea Simona Negrilă, are prima prezentare într-un festival de la premiera din luna ianuarie, la Sala Teatrului Toma Caragiu, ora 19.00. Distribuţia spectacolului: Claudiu Bleonţ (Radu), Iulia Lazăr (Corina), Angel Rababoc (Cristi), Adrian Andone (Emil), Cătălin Vieru (Aurel), Iulia Colan (Anca), Gabriela Baciu (Doina), Anca Dinu (Ioana), Eugen Titu (Gigi).
Duminică 24 mai, la Festivalul Comediei Româneşti de la Bucureşti, tot spectacolul SPARGEREA de Răzvan Petrescu, regia Dragoş Alexandru Muşoiu, va înfrunta publicul exigent al capitalei, la Teatrul de Comedie.

Comments are closed.